Eskişehirsporlu Futbolcular, Çaykur Rizespor Maçı Başlayınca 1 Dakika Hareket Etmedi - Son Dakika
Spor

Eskişehirsporlu Futbolcular, Çaykur Rizespor Maçı Başlayınca 1 Dakika Hareket Etmedi

Eskişehirsporlu futbolcular, Çaykur Rizespor maçı başladıktan sonra 1 dakika boyunca kendi sahasında bekleyerek kulübü zor durumuna dikkat çekti.

26.11.2017 16:25  Güncelleme: 08:24

TFF 1. Lig'de maddi olarak zorlu günler geçiren Eskişehirspor'da Çaykur Rizespor maçının başlama vuruşundan sonra oyuncular 1 dakika boyunca kendi yarı sahasında bekledi. Futbolcular, tribünlerden de destek alarak taraftarlara alkışlarla karşılık verdiler.

ÇAYKUR RİZESPOR TOP ÇEVİRDİ

Bu süre içinde rakip Çaykur Rizespor ise sadece top çevirdi. 1 dakikalık eylem süresince Çaykur Rizespor topu ileri taşımayarak Eskişehirspor'un yaratmak istediği farkındalığa destek oldular.

Eskişehirsporlu Futbolcular, Çaykur Rizespor Maçı Başlayınca 1 Dakika Hareket Etmedi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eskişehirsporlu Futbolcular, Çaykur Rizespor Maçı Başlayınca 1 Dakika Hareket Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • asi: şike paralarımı bitti? 3 5 Yanıtla
  • ESKİŞEHİRSPOR LU: ESES İM NE COK KİŞİYE KUYRUK ACISI YASATMIŞ. ZAMANINDA COK KİŞİYİ SEVMİŞ DEMEKKİ UNUTAMUYORLAR 2 3 Yanıtla
  • m.sarıal: futbolcu ve menejerlere milyon dolarları verin. ne dogrudürüs vergi ödeme var ne başarı var ama paralar bitmiş, kulüp batmışda kimsenin haberiyok. gelir ve gider dengesini tuturamayan yöneticileri oturtturmuşlar başa şimdi aglıyorlar. zordurumdayız bana yardım edin diye. paraları har vurup harman savururken bana sordunmuda bitincede bana soruyorsun. madem battın git evde otur buişi beceremiyorsun. yerine beceren gelsin. 2 0 Yanıtla
  • İZZET YILMAZ: TRABZONSPORU SAHAYA GÖMECEĞİZ DEMİŞTİNİZ YA İŞTE ALLAHIN SOPASI 0 1 Yanıtla

Advertisement