Esma Er, Sanatseverler ile Keyifli Bir Konserde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Esma Er, Sanatseverler ile Keyifli Bir Konserde Buluştu

Esma Er, Sanatseverler ile Keyifli Bir Konserde Buluştu

Sanatçı Esma Er, Tomurcuk Vakfı Gençlerine destek olmak için, Tomurcuklara Şarkılar adlı konser ile sanatseverlerle keyifli bir konser ile buluştu.

16.12.2013 12:42  Güncelleme: 12:40

"TOMURCUKLARA ŞARKILAR/ a piece of music"

Sanatçı Esma Er, Tomurcuk Vakfı Gençlerine destek olmak için; "Tomurcuklara Şarkılar – a piece of music" adlı konser ile sanatseverler ile keyifli bir konser ile buluştu..

Gecede Sanatçı Sanatçı Murat Evgin ve Timur Soyoğuz'da Tomurcuk Meleklerini yalnız bırakmayarak, Sanatçı Esma Er'e şarkıları eşlik ettiler..

Sanatçı konser süresince Tomurcuk Melekleri'ne yakından ilgi gösterip, birlikte dans edip şarkılar seslendirdiler.

Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin ve Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi katkıları ile Sanatçı Esma Er; seçkin bir repertuarından oluşan "TOMURCUKLARA ŞARKILAR/ a piece of music" isimli konserini; Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Kardelen-1 salonunda gerçekleşti..

Sanatçı; 15 Aralık 2013 Pazar günü saat 20:00'de gerçekleşen konserin bilet satışlarından elde edilecek geliri, zihinsel engelli çocuklara destek veren TOMURCUK VAKFI'na bağışlamıştır..

Tüm müzikseverleri bu muhteşem gecede, Tomurcuk Vakfı'na destek olmak üzere bir araya geldiler.

Sanatçı Esma Er; geçtiğimiz günlerde Tomurcuk Vakfı'nı da ziyarete gelerek; Tomurcuk Vakfı'nın çalışmaları hakkında bilgi edinmiş. Tomurcuk Vakfı Gençleri ile güzel bir gün geçirmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esma Er, Sanatseverler ile Keyifli Bir Konserde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement