Evini 3 Tekerlekli Araçla Taşıyan Adam, Görenleri Şaşkına Uğrattı - Son Dakika
3.Sayfa

Evini 3 Tekerlekli Araçla Taşıyan Adam, Görenleri Şaşkına Uğrattı

Bursa'da trafikte seyreden 3 tekerlekli bir araç, görenleri şaşkına uğrattı. Evinin tüm eşyalarını adeta araca sığdıran sürücü, trafikte uzun süre bu şekilde yol aldı.

14.02.2018 09:46  Güncelleme: 10:47

Bursa'da bir şahıs, aracına kapasitesinden çok daha fazla eşya yükleyerek trafiğe çıktı. O anları ise başka bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti. 3 tekerlekli araçla evini taşıyan adam trafik güvenliğini hiçe saydı. Aracın üstünde çekyatı tutan adamın rahatlığı ise görenleri şaşkına çevirdi.

EVİNİ 3 TEKERLEKLİ ARACA SIĞDIRDI

Bursa'da cadde üzerinde trafiğe çıkan bir araç, görenleri şaşkına uğrattı. Evinin tüm eşyalarını adeta araca sığdıran sürücü, uzun süre bu şekilde yol aldı.

Evini 3 Tekerlekli Araçla Taşıyan Adam, Görenleri Şaşkına Uğrattı

Aracın üstüne yüklenen eşyaların hiç bir önlem alınmadan taşındığı o anlar ise başka bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Evini 3 Tekerlekli Araçla Taşıyan Adam, Görenleri Şaşkına Uğrattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evini 3 Tekerlekli Araçla Taşıyan Adam, Görenleri Şaşkına Uğrattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • acık göz: bunlar olurken polis arkadaşlar nerede 2 3 Yanıtla
  • varya: normal para yok maddi güç yok taşımacı ister en az 500 tl birde evde tek çalısan 1 kişi varsa adam napsın 4 0 Yanıtla
  • Serdar: Çaresizlik ne yapsın nakliyeci ister para nakliyeci ne yapsın mazot olmuş 5 25 lira mozotcu ne yapsın sattığı mozotun litrede vergi 383 devlet ne yapsın savaştayız idare edicez yapacak bişey yok söz konusu vatansa gerisi teferuattır 1 2 Yanıtla
  • ammo: haberde ürün yerleştirme var 1 0 Yanıtla
  • KAKİL...: suriyeli hainler başka kim olabilir... 1 0 Yanıtla

Advertisement