"Hoca" lakaplı öğretmen, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

"Hoca" lakaplı öğretmen, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı

Muğla'da uyuşturucu madde ticareti yapan "Hoca" lakaplı 34 yaşındaki fen bilgisi öğretmeni, satış yaparken narkotik ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

01.07.2020 21:08  Güncelleme: 00:25

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Narkotik ekiplerinin uzun süredir takibinde olan "Hoca" lakaplı 34 yaşındaki fen bilgisi öğretmeni S.Z.B gece saatlerinde yapılan operasyon ile suçüstü yakalanarak göz altına alınıp, hakim karşısına çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda satış yaparken narkotik ekiplerince suçüstü yakalanan S.Z.B nin üzerinde bir miktar Metamfetamin ve Sentetik Ecza uyuşturucu maddesi bulundu. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliğine bağlı ekipler tarafından uzun süredir takipte olan ve suçüstü yakalanan öğretmen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'Hoca' lakaplı öğretmen, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı

İŞİNE SON VERİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Fen bilgisi öğretmeni S.Z.B' nin daha önce özel bir okulda öğretmenlik yaptığı fakat davranışlarından ve kötü alışkanlıklarının tespit edildikten sonra işine son verildiği öğrenildi.

"Hoca" lakaplı öğretmen, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Hoca' lakaplı öğretmen, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ayla: Allahım çocuklarımız sana emanet. Allah'ın gazabı böyle vicdansız insanların üzerine olsun İnşallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement