Fenerbahçe, Vedat Muriç'in bonservisini belirledi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Vedat Muriç'in bonservisini belirledi!

Tottenham, Atletico Madrid ve Lazio gibi takımların radarına giren Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'in serbest kalma bedeli 50 milyon euro olacak.

12.09.2019 20:35

Fenerbahçe yönetimi, 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki müthiş performansıyla başta Tottenham olmak üzere birçok dev kulübün ilgisini çeken Vedat Muriç'in sözleşmesini iyileştirecek. Fotomaç'ta yer alan habere göre yıldız oyuncunun serbest kalma bedelinin 50 milyon euro alacağı ifade edildi.

26 MAÇTA 17 GOL ATTI

Öte yandan İngiltere karşısında gösterdiği performansla yıldızlaşan Vedat Muriç için Atletico Madrid gözlemcileri, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı tribünden takip edecek. 24 yaşındaki oyuncu, 2019 yılında çıktığı 26 maçta 17 gol attı.

Fenerbahçe, Vedat Muriç\'in bonservisini belirledi!

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Vedat Muriç'in bonservisini belirledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (64)

  • filozof: FENERBAHCE DEV BİR CUMHURİYET BÜYÜK BİR MEDENİYETTİR . 53 40 Yanıtla
    Tr80: Ne saçmalıyon geçen yil küme düşüyorsunuz sonra dilene dilene bir oldunuz sonra b.munihten tarihi fark atacaktı bıraktı. Sonra dünyanın önünde fark yememek için t. Trektoru nüz yere yat yere yat diye bağırıyor hala rezil olduğunuz yetmiyor ptt lig takımina yeniliyonuz ne içtin sen . 15 23 Tr80 e cevap: Ha birde küme dusuyordunuz dediğin 6.sirada bitirdik.en kötü sezonumuzj bile 6.sirada bitirdik.bos boş yorum yapma 6 11 Kobra: Evet muz cumhuriyeti. 8 5
  • emirates: adamın büyük maçlarda siftahı yok.ufak maçların balonu.fener tarihinin en ucuz golcü balonu. 13 46 Yanıtla
    Fb li: Ingiltere de mi kucuk takimdi 29 6 Emirates cevap: Kardeş boş boş konuşma.ingiltere maxinda 1 gol atıp 2 asist yapan kim.yemin ederim varya anca laf olsun torba dolsun diye yorum yapmışsın.bos sayfaların boş adamisin 5 2 4re: galatasaraya fenere gölü var 2 0 ....: Boş yapma çay yap yakupp 1 0 Bos: Arkadas İngiltere milli takimindan daha buyuk kac tane takim var. O macta 1 gol 2 asist yapti bis konusuyorsun 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement