Fındık Bahçesinde Annesi, Kız Kardeşi ve Ablasını Öldüren Şüpheli Adliyede - Son Dakika
Güncel

Fındık Bahçesinde Annesi, Kız Kardeşi ve Ablasını Öldüren Şüpheli Adliyede

Fındık Bahçesinde Annesi, Kız Kardeşi ve Ablasını Öldüren Şüpheli Adliyede

düzce'nin kaynaşlı İlçesi Darıyerimengencik Köyü'nde, fındık paylaşımında anlaşmazlık yaşadığı annesini, kız kardeşini ve ablasını pompalı tüfekle öldürüp 5 kişiyi yaralayan 50 yaşındaki Erol Şenek, oğlu 24 yaşındaki Erdinç Şenek ile birlikte adliyeye sevk edildi.

04.08.2016 16:49

düzce'nin kaynaşlı İlçesi Darıyerimengencik Köyü'nde, fındık paylaşımında anlaşmazlık yaşadığı annesini, kız kardeşini ve ablasını pompalı tüfekle öldürüp 5 kişiyi yaralayan 50 yaşındaki Erol Şenek, oğlu 24 yaşındaki Erdinç Şenek ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Dün köydeki fındık bahçesinde meydana gelen olayda Erol Şenek, kendisinden habersiz fındık topladıkları için tepki gösterdiği annesi, kız kardeşi ve ablasına pompalı tüfekle peş peşe ateş etti. Annesi 73 yaşındaki Esma Şenek ve kardeşi 45 yaşındaki Hanife Şeker olay yerinde, ablası 56 yaşındaki Hatice Yavuz ise hastanede hayatlarını kaybetti. Erol Şenek'in yeğenleri 15 yaşındaki Türkan Şeker, 17 yaşındaki Yasemin Şeker, 25 yaşındaki Aykut Şeker, 19 yaşındaki Yeliz Yavuz ve komşusu 53 yaşındaki Ayhan İşçi yaralandı.

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Erol Şenek, olayın ardından oğlu Erdinç Şenek ile birlikte kaçtı. Erol Şenek ve oğlu, gece saatlerinde Kaynaşlı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda teslim oldu. Erol Şenek ifadesinde, annesi ve ablaları ile fındık bahçesinin paylaşımı konusunda mahkemelik olduklarını, buna rağmen kendisine haber vermeden bahçeye girip fındık topladıkları için bir anda sinirlenip ateş ettiğini, pişman olduğunu söyledi. Erol Şenek ve Erdinç Şenek, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fındık Bahçesinde Annesi, Kız Kardeşi ve Ablasını Öldüren Şüpheli Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement