Gelinden Babaya Bakireyim Sertifikası! - Son Dakika
Dünya

Gelinden Babaya Bakireyim Sertifikası!

Genç kadın düğün gününde babasına, davetlilerin önünde bakire olduğuna dair sertifika verdi!

26.10.2015 10:15  Güncelleme: 11:01

Brelyn Bowman isimli kadın düğününde jinekoloğundan aldığı bekaret sertifikasını, bakireliğini ispat etmek için babası Michael'a takdim etti. Brelyn, uzun zamandır birlikte olduğu erkek arkadaşı Timothy ile 3500 davetlinin önünde evlendi.

BABASINA BAKARET SERTİFİKASI VERDİ

Instagram'a yazdığı mesajda; Babama jinekoloğumdan almış olduğum bekaretimi koruduğuma dair sertifikamı verebildim. Böylelikle babama namusumun temiz olduğunu ispat ettim" dedi.

Bir diğer fotoğrafının altına, "Eğer bir kişi evlenene kadar beklemeye karar verirse ve sabrederse işimizi yapmışız demektir. Hadi İsa'yı onurlandıralım" diye yazdı.

Sertifikada yemin metni, "Ben Brelyn Freeman 2006'nın 10 mayısında yemin ederim ki, tanrının olan bedenimde ve ruhumda tanrıyı yücelterek, kendimi bir bedel karşılığı İsa'ya adadım." bu sözlerle yazıldı.

"BABAMI ONURLANDIRDIM"

"Verdiğim söze sadık kaldım ve babam Dr Michael A. Freeman'a bu sertifikayı sundum. Böylelikle tanrıma ve dünyalık babama bedenimdeki saflığı koruyarak, bekaretimi saklı tutarak 2015 ekiminin 10'unda onları nasıl onurlandırdığımı gösterdim."

Gelinden Babaya Bakireyim Sertifikası!

Son Dakika Dünya Gelinden Babaya Bakireyim Sertifikası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Leyla: En güzel hediye..Dinimizde de böyledir evlenmeden inşallah bir yanlış yapmayalım kız kardeşlerim..Allah iyilerle karsilastirsin herkesi...Amin... 27 7 Yanıtla
  • mustafa: Demekki babasinin kizina guveni yokmus kiz belgeyle ispat etmiss sacma 9 8 Yanıtla
  • ahum: Ne bu şimdi yani bi şey olmamış öylemi naaaasıl bir adam bu yuh demekki kadın istemezse o işler olmuyormuş yaaaa aptallar 6 10 Yanıtla
    hostesttt: Ahucum sence bu erkekmi bana kalsa deeeegiiiiiiil bün erkekler böylemi acaba ? 0 0 ahum: Eeeeeevet aynen böyle korkak salak 0 0
  • ...: Dogru olanda bu zaten .kiz ve erkekler icinde 10 1 Yanıtla
  • Doctırs: Ooo very saınze 0 2 Yanıtla

Advertisement