Giresun Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Giresun Valisi Şahin Açıklaması

"Valiliğimizin kapısı, Özel İdaremizin kapısı ümitsizlikler kapısı olmayacaktır" dedi.

03.10.2011 20:00

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin,

"Valiliğimizin kapısı, Özel İdaremizin kapısı ümitsizlikler kapısı olmayacaktır" dedi.

Şahin, İl Özel İdare Kültür Sitesi'nde düz enlenen İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısında yaptığı konuşmada, Giresunda misafir olduğunu ve misafirliğinin ne kadar süreceğinin bilinmediğini söyledi.

Boş işlerle zaman öldürmeden hedeflerinin peşinden koştuğunu ifade eden Şahin, şöyle dedi:

"Ben kiracıyım. Ben geçiciyim. Ama bulunduğum sürece işimi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum. Bizim hedefimiz Giresun'a hizmet etmektir. Hizmet yarışındayız ve daha fazla hizmetle Giresun'daki görevimizi tamamlayacağız. Herkese kucak açmalıyız. İdarecinin görevi de budur. Bağırmakla çağırmakla, bir şeyler elde edemeyiz. Valiliğimizin kapısı, Özel İdaremizin kapısı ümitsizlikler kapısı olmayacaktır. Ağlayarak gelenin yüzünü güldürmek için çabalamalıyız. İnsanların yaralarına merhem olmalıyız. Bizim birliktelik paydamız, Giresun'a hizmet olmalıdır."

Valilik olarak bazı kamu kurumlarının elektrik ihtiyaçlarının karşılanması için bir çalışma başlattıklarını kaydeden Şahin, "Her ay 100 bin liralık elektrik giderimiz var. Başlattığımız proje kapsamında Hidro Elektrik Santrali

(HES) yapmayı planlıyoruz. Bununla bu kurumların ihtiyaçlarını karşılayacağız. Kendini dört senede amorti edecek bu çalışmanın devlete ek bir yükü olmayacaktır" dedi.

Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, İl Genel Sekreteri Mehmet Emür ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement