Gönüllü Kuaförler, Engellilerin Gönlünü Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Gönüllü Kuaförler, Engellilerin Gönlünü Kazanıyor

Adıyaman'da bir araya gelen gönüllü kuaförler, ziyaret ettikleri engellilerin saç kesimini, sakal tıraşını ve cilt bakımlarını ücretsiz yapıyor.

27.04.2019 11:52

ORHAN PEHLÜL - Adıyaman'da bir araya gelen gönüllü kuaförler, ziyaret ettikleri engellilerin saç kesimini, sakal tıraşını ve cilt bakımlarını ücretsiz yapıyor.

Proje sorumlusu Abuzer Demir öncülüğünde bir araya gelen ve aralarında kadınların da bulunduğu 6 gönüllü kuaför, sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla kentteki engelli vatandaşların saç kesimi, sakal tıraşı ve cilt bakımlarını ücretsiz yaparak, onların gönüllerini kazanıyor.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, erkek ve kadın kuaförleri olarak en son Besni ilçesindeki bir rehabilitasyon merkezindeki bedensel ve zihinsel engellilere hizmet verdiklerini anlattı.

Engelle vatandaşlara katkıda bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini belirten Demir, şöyle konuştu:

"Özellikle ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara bu hizmeti yaparak mutlu oluyoruz. Destek olan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaklaşık 6 yıldır gönüllü olarak engelli kardeşlerimizin saç ve sakal tıraşlarını ücretsiz olarak yapıyorum. Bu anlatılmaz bir durum yaşamak lazım. Onların gözündeki mutluluğu görünce bizler de keyif alıyoruz."

Demir, her insanın engelli adayı olduğunu ve bunun unutulmaması gerektiğini belirterek, "Talep gelen her yere koşarak gidiyoruz. Biz bu hizmeti verirken ücret talep etmiyoruz. Çağrılan her yere gitmeye hazırız. Yeter ki onların yüzleri gülsün." dedi.

Gönüllü kuaförlerin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren rehabilitasyon merkezinde görevli rehber öğretmen Mehmet Davut Öztürk de "Burada eğitim gören öğrencilerimiz bu hizmetten dolayı çok mutlu oldular. Bizler de bu mutluluğa şahitlik ettik. Emeği geçen 6 gönüllümüze çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gönüllü Kuaförler, Engellilerin Gönlünü Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement