Göztepe'den Mesaj: "Küfür Etme, Ettirme" - Son Dakika
Güncel

Göztepe'den Mesaj: "Küfür Etme, Ettirme"

Göztepe\'den Mesaj: "Küfür Etme, Ettirme"

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü lider Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Göztepe'nın Başkanı Mehmet Sepil, taraftarlarına, "Küfür etme, ettirme" mesajı verdi.

10.10.2014 15:57

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü lider Bandırmaspor'u ağırlayacak olan Göztepe'nın Başkanı Mehmet Sepil, taraftarlarına, "Küfür etme, ettirme" mesajı verdi.

Şampiyonluğa giden yolda çok kritik bir sınava çıkacaklarını kaydeden Başkan Sepil, "Bu müsabakada tribünlerin dolacağına inanıyorum. Geçen yıllarda özellikle küfürlü tezahürat yüzünden en büyük gücümüz olan taraftarımızdan yoksun kaldık. Bu sezon da 2 maçta aynı sebepten ceza aldık. Bu cezaların 5'e çıkması, 1 maçı seyircisiz oynamamız anlamına geliyor. Hedefe koşarken boş tirübünlere oynamak büyük dezavantaj olacak. Herkes dikkatli olsun" dedi. Şampiyonluk yolunda seyirciye büyük iş düştüğünü anlatan Başkan Sepil, şöyle devam etti:

"Her alanda örnek bir kulüp yaratmanın çabası içindeyiz. Göztepe'yi Türk futbolunun zirvesine taşımak için birlik içinde hareket etmeliyiz. Bu yüzden taraftarımız küfür etmesin, ettirmesin."

Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda oynanacak Bandırmaspor karşılaşmasının biletleri açık tribün 5, kapalı 15 TL'den satışa çıktı. Zorlu randevuda tribünleri doldurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, sosyal medyada, "Maça gelelim, rekor kıralım" sloganıyla tüm taraftarlara destek çağrısı yapmaya başladılar.

RAMİZ SEFERBERLİĞİ

Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe'de gribe yakalanan sağbek Ramiz Ok için doktorlar seferber oldu. 2 gündür antrenmanlara çıkamayan Ramiz'e serum ve iğne tedavisi uygulandığı, futbolcunun Bandırmaspor sınavına yetişebileceği kaydedildi.

Teknik direktör Suat Kaya, sakat ve cezalı oyuncusunun bulunmadığını belirtti, "Böylesine kritik bir maça tam kadro çıkmak bizim için büyük avantaj" diye konuştu. Suat Kaya'nın 4-2 kazanılan Tepecikspor mücadelesinin on biriyle Bandırmaspor karşısına çıkması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'den Mesaj: 'Küfür Etme, Ettirme' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement