Güngör Arslan Genç Kartepeliler Derneği'ni Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Güngör Arslan Genç Kartepeliler Derneği'ni Ağırladı

Güngör Arslan Genç Kartepeliler Derneği\'ni Ağırladı

Murat Yıldız ve ekibi Güngör Arslan tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanırken, gündemdeki konulara ilişkin detaylı görüş alışverişi imkanı da bulundu.

06.07.2011 09:42

Dernek faaliyetleri hakkında kısa bir bilgide veren Murat Yıldız, 'Güngör Bey Kocaeli kamu oyunda düşünce ve ifade özgürlüğünün sembol ismi. Kendisi Kartepe'de yazıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip.

Dokunulmayanı dokunulan, söylenilemeyeni söylenilen hale getirdiği ve sessiz çoğunluğun sesi olduğu için kendisine teşekkür etmeye geldik. Bundan sonrada aynı çizgideki yazılarının okuru olarak takipçisi olacağımızı ifade ederek başarılarının devamını dileriz'dedi.

Kartepe ilçesinin ilk ve tek turizm, tanıtım ve kültür dergisi olan ''yedi renk dört mevsim'' sloganı ile akıllara kazınan Genç Kartepe Dergisi'ni de inceleyen Güngör Arslan, dergiyi çok beğendiğinin ve Kartepe için çok faydalı bir girişim olduğunun altını çizdi.

Konuklarına Kartepe'yi nasıl gördüklerini sorarak fikir alışverişinde bulunan Arslan 'Bizim işimiz kolay bir iş değil, baskıya şantaja hiçbir zaman prim vermedik. Vatandaştan gelen haklı talep ve şikayetleri değerlendiriyoruz ve yazılarımızın içeriğini bu doğrultuda oluşturuyoruz. Bir ihbar hattımız var.

Oraya çevreniz hakkındaki dilek ve şikayetlerinizi yazın sizin için sorgulayalım diyoruz. Gelen tüm mailler ve açılan tüm telefonlar değerlendiriliyor. Gördüğünüz mesnetli bir haksızlığı bize ifade ettiğinizde ,araştırdıktan sonra buna kayıtsız kalmamız mümkün değil. Sorumlu gazeteciliği ve bu şekilde inter aktif bir diyalog ortamını kurarak bu günlere geldik. Bundan sonrada böyle olacak bundan kimsenin kuşkusu olmasın' dedi.

Son derece sıcak bir ortamda 2 saate yakın süren toplantıdan taraflar daha sık bir araya gelme konusunda el sıkışarak ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güngör Arslan Genç Kartepeliler Derneği'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement