Güvenlik Görevlisi Cinayetinin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Görevlisi Cinayetinin Zanlıları Yakalandı

Güvenlik Görevlisi Cinayetinin Zanlıları Yakalandı

Gaziantep'te güvenlik görevlisi Yunus Tiryaki'yi boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen zanlılar yakalandı.

27.06.2013 15:08

Gaziantep'te güvenlik görevlisi Yunus Tiryaki'yi boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen zanlılar yakalandı.

Gaziantep'te güvenlik görevlisi olarak çalışan Yunus Tiryaki (27), 24 Haziran 2013 tarihinde çalıştığı fabrikada boğazı kesilmiş halde ölü bulundu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği görevlileri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu, öldürülen Yunus Tiryaki'nin katil zanlıları olduğu şüphesiyle amca çocukları Remzi A. ile Diyap A. gözaltına alındı.

Emniyetten alınan bilgiye göre, Remzi A. ile Yunus Tiryaki'nin önceden çalıştıkları iş yerinde kavga ettikleri, kavgadan sonra da Remzi A.'nın işten çıkarıldığı belirtildi. Buna sinirlenen Remzi A., yaşadığı durumu amcasının oğlu Diyap A.'ya anlattı. Remzi A. ile Diyap A., Yunus Tiryaki'yi dövmek için çalıştığı iş yerine gitti. Burada çıkan kavgada Yunus Tiryaki boğazından kesilerek öldürüldü.

Cinayete hırsızlık süsü vermek isteyen Remzi A. ile Diyap A., Tiryaki'nin çalıştığı fabrikadan 2 adet laptop bilgisayar, 1 adet elektronik para kasası, 1 adet hard disk ile maktule ait cep telefonunu çalarak olay yerinden kaçtı.

Sorguda suçlarını itiraf eden Remzi A. ile Diyap A., emniyetteki sorgularının ardından "kasten adam öldürme ve yağma" suçlarından adliyeye sevk edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Görevlisi Cinayetinin Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement