Horasan 2. Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Yerel

Horasan 2. Kültür ve Sanat Festivali

Horasan ilçesinde düzenlenen "Horasan 2.Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Aysun Gültekin konser verdi.

25.06.2012 09:20

Horasan ilçesinde düzenlenen "Horasan 2. Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Aysun Gültekin konser verdi.

Belediye Meydanı'nda yapılan etkinliğe, Horasan Kaymakamı Emre Çınar, Belediye Başkanı Abdulhatem Bastem, Horasan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başara ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan belediye başkanı Bastem, festivalin, kaynaştıran, sosyalleştiren, gelenek, görenek örf ve adetleri öğrenmemize yardımcı olan, geçmişimizle buluşmamızı sağlayan önemli bir kültürel etkinlik olduğunu söyledi.

İkincisi düzenlenen festivale katılımın daha da artmasının sevindirici olduğunu belirten Bastem, "Festival sayesinde hafta sonunda değişik etkinlikler yaptık, birlikte güzel vakit geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programda, halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Aysun Gültekin, seslendirdiği parçalarla programa katılanlara güzel bir gece yaşattı.

Muhabir: Hüseyin Dağ/ Ayşe Yıldız

Yayıncı: Asena Akçay - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Horasan 2. Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement