İzidvaçta Evlenen Caner ve Berke Çifti Sonunda Boşanıyor - Son Dakika
Magazin

İzidvaçta Evlenen Caner ve Berke Çifti Sonunda Boşanıyor

Esra Erol'un programında hayatlarını birleştiren Caner Toygar-Berke Kentli çiftini barıştırma çabaları sonuç vermedi. Kentli, boşanmak için mahkemeye başvurdu.

15.09.2017 15:22

Son olarak Esra Erol'un format değiştirdiği programda barıştırmak için çaba harcadığı Caner Toygar-Berke Kentli çiftinden kötü haber geldi. Bir küs bir barışık evliliklerini sürdürmeye çalışan çift, boşanma kararı aldı.

"RÜYAMDA GÖRDÜM" DEMİŞTİ

Daha önce Tülin isimli gelin adayı ile ekranlarda aşk yaşayan ancak hüsrana uğrayan Caner Toygar, Esra Erol'un programına çıkmış ve evleneceği birini aramıştı. Daha sonra gelen Berke Kentli'yle aşk yaşamaya başlamış ve "Berke'yle rüyamda evlendiğimi gördüm" demişti.

UMREYE GİTTİLER

Program süresincede bir defa ayrılan Caner Toygar ve Berke Kentli çifti sonunda evlenmişlerdi. Ancak evlilikleri normal evlilikler gibi ilerlemedi. Evlenmelerinden kısa bir süre sonra ayrılacaklarına dair haberler çıkan ikili, bir süre sonra barışıp, umreye gitmişlerdi.

ŞİDDET İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Umreden sonra çift, yeniden ayrılık kararı almıştı. Caner'in Berke'ye şiddet uyguladığı iddia edilmiş, ancak Caner yalanlamıştı.

CANER: BERKE BAŞKA ERKEKLERLE KONUŞUYOR

Caner de bu iddialara karşılık Berke'nin başka erkeklerle konuştuğunu ima etmişti. Daha sonra Esra Erol çifti barıştırmaya çalışmıştı.

DAVA AÇILDI, BOŞANIYORLAR

Uğraşlar sonuç vermedi. Berke Kentli sonunda davayı açtı. İkilinin yakın zamanda boşanması bekleniyor.

İzidvaçta Evlenen Caner ve Berke Çifti Sonunda Boşanıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İzidvaçta Evlenen Caner ve Berke Çifti Sonunda Boşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement