Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kasımpaşa Maçının Ardından

Kasımpaşa Maçının Ardından

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

27.09.2014 21:02

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Bonnevay, Skordan memnun değiliz. Bu bizim dördüncü maçımız ve dördüncü beraberliğimiz. 4 puan bizim için yetersiz. Bilin ki hepimiz bunun farkındayız.

Çok güzel bir golle başladık. Yazık olan konu şu ki, daha sonraki iki fırsatı değerlendiremedik. Farkı erken açabilseydik daha rahat ederdik. Maçı detaylı şekilde incelerseniz beraberliğin gayet normal bir skor olduğunu görürsünüz. Maçın hakkı beraberlikti. Çünkü Onur'un birkaç muhteşem kurtarışını gördünüz. Onur bunları yapmasaydı skor değişik olabilirdi. Bugün de neyi geliştirmemiz gerektiğini gayet iyi biliyoruz. Vahid Hocamız da futbolcularımız da bunun farkında. Hücumda, gol atma yollarında kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Çok çalışmalı ve artık gollere kavuşmalıyız. Olumlu bir nokta ise oyuncularımızın 90'ıncı dakikaya kadar mücadele etmeleri. Erken pes etmiyoruz ama maalesef bu mücadele bazen yetmiyor diye konuştu.

ŞOTA KÖTÜ OYNAMADIK

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, Trabzonspor her zaman zor deplasman. Saha da oyunu zorluyordu biraz. Karşınızda şampiyonluğa aday ve kaliteli bir kadrosu olan takım var. Erken gol bulabilirdik. 3 ? 4 tane pozisyon bulduk. Bu tarz deplasmanlarda atmak lazım. Kötü maç oynamadık, iyi maç çıkardığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatalarımızı halletmeye çalışacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement