Kendinden o kadar emindi ki! İkinci soruda elenen yarışması sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Kendinden o kadar emindi ki! İkinci soruda elenen yarışması sosyal medyada gündem oldu

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında ikinci soruda elenen Kaan isimli yarışmacı, sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacı, İmirzalıoğlu'nun sorusuna yanlış cevap verince para ödülü alamadan yarışmadan elendi.

22.12.2019 00:33  Güncelleme: 00:38

ATV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?", Kenan İmirzalıoğlu'nun keyifli sunumuyla devam ediyor. Yarışma ekran başındakiler tarafından severek izleniyor.

Ekranların sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular kadar yarışmaya katılanlar da büyük ilgi görüyor. Kimi yarışmacılar iddialı olmasına rağmen ilk soruda elenirken, kimi yarışmacılar da son sorulara kadar ilerleyebiliyor.

İKİNCİ SORUDA ELENDİ, SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yayınlanan son bölümde ikinci soruda elenen Kaan isimli yarışmacı sosyal medyada gündem oldu. İmirzalıoğlu'nun "Genellikle çocuklar arasında şaka amaçlı, başparmağı burna değdirip öteki parmakları açarak ve sallayarak yapılan hareketin adı nedir?" sorusuna 'Pışık' cevabı verince yarışmadan elendi.

Kendinden o kadar emindi ki! İkinci soruda elenen yarışması sosyal medyada gündem oldu

Son Dakika Magazin Kendinden o kadar emindi ki! İkinci soruda elenen yarışması sosyal medyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • emekci: birde bu kafayla amerikada okuyacan :) 1 0 Yanıtla
  • CAMES BOND: BUNA HİÇ NANİK YAPAN OLMAMIŞ AKLINDA KALIRDI OKULLAR DA Kİ EN BÜYÜK AÇIK BU İŞTE UYGULAMALI BİR ŞEYLE GÖSTERİLEREK YAPILIYOR OLSA TÜM MESLEK DALLARINDA HİÇ BİR GENCİMİZ TIKANMAZ ENGELLERİ AŞAR BUNUN GİBİ KARIŞTIRMAZ SADECE ANLATILARAK NANİK YA DA PIŞIK AKIL DA KALMAZ UYGULAMALI EĞİTİM TÜM MESLEK DALLARINDA ORTA OKULDAN İTİBAREN UYGULANMALI. 0 0 Yanıtla

Advertisement