Kendini Asan Şahıs Polis Tarafından Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Kendini Asan Şahıs Polis Tarafından Son Anda Kurtarıldı

Kendini Asan Şahıs Polis Tarafından Son Anda Kurtarıldı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kendini asan şahıs, polis tarafından son anda ip kesilerek kurtarıldı.

10.03.2012 13:12

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kendini asan şahıs, polis tarafından son anda ip kesilerek kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 155 Polis İmdat hattını arayan M.E.'nin yakınları, son günlerde intiharı düşünen şahsın evden hastaneye diye çıktığını ancak 5 saattir kendisinden haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri M.E.'yi bulmak için seferber oldu. Terörle Mücadele, Asayiş ve Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri, ilçe genelinde daha önce intihar olaylarının yaşandığı bölgelerde ve zeytinliklerde araştırma başlattı.

M.E.'nin evden hastaneye gitmek üzere çıktığı yönündeki bilgiyi de değerlendiren ekipler, hastane kayıtlarını inceledi. Sabah saatlerinde EKG çektirdikten sonra hastaneden ayrıldığı öğrenilen M.E.'nin bölgede olma ihtimali üzerinde duran ekipler, hastanenin üst tarafında çamurlu ayak izlerine rastladı. Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri, M.E.'yi bir zeytin ağacına asılı vaziyette buldu. Derhal ipi kesen polis, şahsı ağaçtan indirdi.

M.E. olay yerine gelen hastane personelinin müdahalesi ile hayata döndürüldü. M.E.'nin köpük geldiği görülen ağzına bir tahta parçası yerleştirerek nefes almasını sağlayan ekipler, şahsı hastaneye kaldırdı. Burada doktorlar tarafından ilk müdahalesi yapılıp Bursa'ya sevk edilen M.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendini Asan Şahıs Polis Tarafından Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement