"Kovulabilirim!" - Son Dakika
Spor

"Kovulabilirim!"

"Kovulabilirim!"

Fulham menajeri Martin Jol, West Ham deplasmanında 3-0 kaybettikleri maçın ardından kendi geleceğine ilişkin karamsar konuştu.

01.12.2013 13:46

Dün akşam West Ham'le oynadığı maçı kaybeden Fulham'da kötü gidiş sürüyor. Maç başlarken rakibiyle aynı puanda olmasına karşın müsabaka, aralarında büyük kalite farkı olan iki takımdan güçlü olanın gövde gösterisine dönüştü. Zayıf taraf Fulham, ciddi şekilde çaresiz, kırılgan göründü ve bu sonuç onların üst üste aldıkları 6. yenilgi olarak menajer Martin Jol'ün hanesine yazıldı.

Hollandalı menajer, Çarşamba günü oynayacakları Tottenham maçında takımın başında olup olmayacağına ilişkin soruya, "Artık ipler elimde değil" diyerek cevap verdi. Henüz patron Shadid Khan ile görüşmeyen tecrübeli teknik adam, kötü senaryoya hazırlıklı görünüyor.

Fulham yokuş aşağı

Sahip olduğu kariyerli oyunculara ve bulunduğu konumun üzerinde kaliteye sahip kadroya rağmen Fulham, 10 puanla düşme hattında yer alıyor. Puan tablosunda kendisinin altında yer alan Sunderland ve Crystal Palace bu sezon içinde menajer değiştirmişken, yokuş aşağı giden Fulham'ın hocasını kovacağına ilişkin bahislerin oranı git gide düşüyor.

Kariyerlerinin uzun bir bölümünü 'gol makinesi' olarak anılarak geçiren Darren Bent ve Dimitar Berbatov'a sahip olan takım, buna karşın son 5 lig maçında yalnızca 2 gol atabildi. Son West Ham maçında ise kaleyi tutan tek bir şutları olmadı. Öte yandan tecrübeli defans ve orta saha oyuncularından kurulu iskelet, aynı dönemde 14 gol yedi. Milli maç arasında yapılan antrenör (Rene Meulensteen) takviyesine rağmen zayıf, kolayca açık vermeye eğilimli göründüler.

"Bütün eleştirileri menajer alıyor"

Kaptan Scott Parker ise maç sonunda, "Bütün eleştirileri menajer alıyor, ama futbolcuların da sorumluluklarını üstlenmeleri gerekiyor" diyerek başarısızlığın tüm takıma ait olduğu vurguladı. Yine de tüm hesabı, en azından şimdilik Martin Jol üstlenecek gibi görünüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Kovulabilirim!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement