Kula Belediyesi, Kavacık Mahallesi'ni İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi, Kavacık Mahallesi'ni İftarda Buluşturdu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kavacık Mahallesi'nde Kula Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarına katılarak vatandaşla iftar sofrasında bir araya geldi.

23.05.2018 16:02

Kula Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri kapsamında mahallelerde iftar sofrası kurmaya devam ediyor. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kavacık Mahallesi'nde Kula Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarına katılarak vatandaşla bir araya geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un katılımıyla gerçekleşen iftar programında, Kavacık Mahalle Meydanı'nda 500 kişilik iftar sofrası kuruldu. İftar programına; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Murat Yanbolu, Vedat Yılmaz, Nafiz Aydın, Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı, Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Tosun; " Ramazan İklimini, Vatandaşlarımızla Paylaşmak istiyoruz"

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendiren bir ay olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Tosun;" Temel ibadetlerimizden olan oruç bu ayda tutulmaktadır. Bu nedenlerden dolayı biz Müslümanlar için en kutsal ay olan Ramazan ayı aynı zamanda manevi bir hasat ayıdır. Biz de Kula Belediyesi olarak Ramazan iklimine uygun olarak etkinlikler düzenlemek ve geçmiş Ramazanları yaşamak amacıyla bütün hemşerilerimizle Ramazan'ı paylaşmak istiyoruz. Ramazan vesilesiyle mahallelerimizde iftar açtırarak vatandaşlarımızla soframızı paylaşıyoruz. Ramazan ayı rahmet, bereket, huzur, mutluluk ayı. Bu huzuru, mutluluğu beraberce yaşayabilmek, her şeyin üstünde. Allah İbadetlerimizi kabul buyursun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi, Kavacık Mahallesi'ni İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement