Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu - Son Dakika
Yerel

Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu

Beşikdüzü Müftülüğünce açılan Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'nu tamamlayan 19 din görevlisine kursa katılım belgeleri verildi.

07.04.2012 16:46

Beşikdüzü Müftülüğünce açılan Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu'nu tamamlayan 19 din görevlisine kursa katılım belgeleri verildi.

İlçe Müftülüğünde düzenlenen belge töreninde konuşan İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, topluma din hizmeti sunan kişilerin edindikleri bilgilerle yetinmelerinin asla düşünülemeyeceğini belirterek, "Gelişen şartlara uyum sağlayabilmemiz ve sosyal problemlere çözüm üretebilmemiz için kendimizi sürekli geliştirmek ve yenilemek durumundayız. Mihrapta, minberde, kürsüde görev yapan din görevlileri olarak çok kutsal, mübarek, manevi yönü ağır bir görevimiz var. Bu anlamda sorumluluğumuz da çok büyüktür. O nedenle hizmetin en iyisini sunma aşk ve heyecanımızı asla kaybetmemeliyiz" dedi.

Trabzon Merkez Vaizi Mehmet Atar da bilgilerini daima artırmaları, kendilerini günün şartlarına göre yenilemeleri gerektiğini belirterek, "Hangi durum ve şartta olursak olalım kendimizi sürekli geliştirmeliyiz. Toplum nezdinde itibarımızı sarsacak olumsuzluklara asla prim vermeden, görev aşkı ve topluma faydalı olabilmek sevdasıyla örnek kişi olduğumuzu hiçbir zaman unutmayalım" dedi.

Konuşmaların ardından 19 dil görevlisine belgeleri verildi.

Törene, Vakfıkebir Müftüsü Ahmet Tokdemir, Tonya Müftüsü Abdurrahman Şahin, Vakfıkebir Vaizi Osman Öztürk ile emekli vaaz Mustafa Yanık, emekli müezzin-kayyım Tahsin Balta katıldı.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement