Makinist Filmi - Son Dakika
Güncel

Makinist Filmi

Makinist filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Makinist filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 13:30

Uyuma yeteneğini kaybeden makine operatörü Trevor Reznik’in fiziksel sağlığı ve akli dengesi aşırı yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden bozulmaya başlar. Yanında çalışanlar başlangıçta görünüşündeki tuhaflıktan ötürü ondan ürkmeye başlarlar; ama onun da karıştığı bir kazada içlerinden birinin kolunu kaybetmesiyle adamlar Trevor’a cephe alır. Kaza yüzünden o suçlanmaktadır. Artık hem kendisi, hem de diğerleri için bir engel haline gelmiştir; adamların tek isteği Trevor’ın gitmesidir.

Çalışanların onun işten atılması için komplo kurmaya başladıklarını anlamasıyla Trevor’ın suçluluk duygusunun yerini şüphe ve paranoya alır. Daha kötüsünü de beklemeli midir? Evinde gizli notlar bulur. Tüm bunlar Trevor’ı delirtmek için kurulmuş bir entrikanın parçaları mıdır; yoksa her şey aşırı uykusuzluk ve yorgunluktan mı kaynaklanmaktadır?

Olup bitenleri anlamak için, bu tuhaf olayları araştırmaya başlayan Trevor’ın hayatı uykusuz bir kabusa dönüşmektedir. Gerçeğe yaklaştıkça, aslında daha az şey bilmeyi tercih edecektir...

Yönetmen: Brad Anderson

Senaryo: Scott Kosar

Oyuncular: Reg E. Cathey, John Sharian, Aitana Sánchez-Gijón, Jennifer Jason Leigh, Christian Bale

Filmin Türü: Gerilim, Drama,

Orijinal Adı: El Maquinista

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: İspanya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 102 dk.

Resmi Sitesi: http://machinistmovie.com/index2.html

Vizyon Tarihi: 04.03.2005

Son Dakika Güncel Makinist Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement