Maskeli Hırsız Su Borusuna Tırmanarak 4.kata Çıktı - Son Dakika
Güncel

Maskeli Hırsız Su Borusuna Tırmanarak 4.kata Çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde su giderinde tırmanarak 4. Kattaki bir daireye giren maskeli hırsız evde bulunan kadının boğazına bıçak dayayıp altınlarını çaldı.

05.01.2014 16:21

Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesi’nde bir hafta içerisinde aynı sitedeki iki farklı daireye giren maskeli hırsız mahallelinin korkulu rüyası haline geldi. Daha önce sitedeki bir binanın ikinci katına giren maskeli hırsız saat 04.30 sularında ise başka bir daireye girdi. Binanın dışında bulunan yağmur sularının gider borusundan tırmanarak 4. kattaki daireye giren maskeli hırsız eşi fabrikada vardiyada olan E. D.’nin boğazına bıçak dayadı. Genç kadına evdeki altınları soran maskeli hırsız, eşine fabrikadan verilen 1 adet cumhuriyet altını ile yaklaşık 400 TL civarında nakit parayı alarak eve girdiği su borusundan tekrar dışarı çıktı. Genç kadın hırsızın evden ayrılması ile birlikte polisi arayarak yardım talep etti. Polis ekipleri evin içinde ve binanın çevresinde maskeli hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Mahalle sakini Baki Şahin aynı hafta içerisinde 2. Kez hırsızlık olayı yaşadıklarını ve tarife göre hırsızın aynı kişi olduğunu ifade ederek, “Geçen hafta Cuma günü aynı binanın 2. katına girmiş. Bu seferde 4. Kata giriyor. Su borusundan girdiği söylendi. Evin hanımı kapılarının kilitli olduğunu söyledi. Mutfaktaymış kendisi. Gelmiş bıçak dayamış. Fabrikadan verilen hediye altın ile 300-400 lira arasında para almış. Hırsız 1.80 boylarında ve maskeliymiş." diye konuştu.

Site sakinlerinden Recep Karaşal ise ,"Daha önce de ikinci kata girdi. Su borularından çıkıyor büyük bir ihtimalle. Bir hafta falan geçti aradan şimdi de 4. kata aynı şekilde İkinci kata girildiğinde arkadaşın söylediği bir yüzüğü varmış herhalde. Bir onu almış. Girdiği yerden tekrar geri çıkmış. Dün gece biz sese uyandık zaten. Televizyondan bakmışlar. 4. katta polis olduğunu görmüşler. Kadın o arada şoka girmiş. Maskeliymiş. Eldivenli. 1.80 boylarında diyor. Tehdit ettiği konusunda pek bir bilgim yok da boynuna bıçak dayamış. Güvenlik kamerası taktırıyorduk. İçeride komple katlarda var. Dışarıdakiler de bugünden itibaren takılacaktı."şeklinde konuştu.

Maskeli hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

VEDAT KILIÇ

Maskeli Hırsız Su Borusuna Tırmanarak 4.kata Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maskeli Hırsız Su Borusuna Tırmanarak 4.kata Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement