Mert Aydın'ın Katil Zanlısının Yakalanması - Son Dakika
Güncel

Mert Aydın'ın Katil Zanlısının Yakalanması

Kars'ta esnaf, kaybolduktan bir gün sonra cesedi eski bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısının bulunmasının ardından pankartla Vali Tepe ve Emniyet Müdürü Çakmak'a teşekkür etti.

12.04.2014 17:43

Kaybolduktan bir gün sonra cesedi eski bir tabyada bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katil zanlısının bulunmasının ardından Kars esnafı, pankartla Vali Eyüp Tepe ve Emniyet Müdürü Ercan Çakmak'a teşekkür etti.

Kentte faaliyet gösteren esnaf, Mert Aydın'ın katil zanlısının gözaltına alınıp tutuklanmasından sonra, "İlimizde sağduyu hakim oldu. Başta sayın valimize, emniyet müdürümüze ve bütün emniyet mensuplarımıza teşekkür ederiz" yazılı pankart hazırlattı.

Faik Bey Caddesi'ne gelen Kars Belediyesi itfaiye ekipleri, söz konusu pankartı caddeye astı.

Burada faaliyet gösteren esnaflardan Cem Daşdelen, 9 yaşındaki Mert'in katil zanlısı Aykut Balk'ın yakalanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şehirde sağduyunun hakim olmaya başladığını söyledi.

Aydın'ı rahmetle andıklarını ifade eden Daşdelen, zanlının yakalanmasında emeği geçen emniyet personeline teşekkür etmek için bu pankartı astıklarını vurguladı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mert Aydın'ın Katil Zanlısının Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement