Motorola Moto X4 Hakkında Yeni Detaylar! - Son Dakika
Ekonomi

Motorola Moto X4 Hakkında Yeni Detaylar!

Motorola Moto X4 Hakkında Yeni Detaylar!

Lenovo ve Motorola'nın orta segmente hitap edecek olan fiyat performans odaklı yeni akıllı telefon modeli Moto X4'ün sızdırılan basın görsellerini ve ortaya çıkan teknik özelliklerini daha önce sizler ile paylaşmıştık.

21.08.2017 18:10

Lenovo ve Motorola"nın orta segmente hitap edecek olan fiyat performans odaklı yeni akıllı telefon modeli Moto X4"ün sızdırılan basın görsellerini ve ortaya çıkan teknik özelliklerini daha önce sizler ile paylaşmıştık.

Yeni sızıntılar alüminyum çerçeveye sahip olacağı ve IFA 2017 fuarında tanıtılacağı iddia edilen Moto X4"ün, yeni görsellerini gözler önüne sererken, cihazın daha kısa bir süre içerisinde tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Gelin, şimdi Moto X4 hakkında bugüne kadar elde edilen tüm detayları bir araya getirerek, cihazın özelliklerine ve tasarımına hep birlikte göz atalım.

Motorola Moto X4 kullanıcılara neler sunacak?

24 Ağustos tarihinde yani üç gün sonra resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan Moto X4"ün Qualcomm"un 10 nm"lik yeni Snapdragon 630 işlemcisinden ve Adreno 508 grafik biriminden güç alması bekleniyor.

Motorola Moto X4 Hakkında Yeni Detaylar!

3 GB RAM ve 32 GB depolama alanının yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı seçenekleri ile satışa sunulacak olan akıllı telefon, 3000 mAh batarya ile güçlendirilirken, Android 7.0 Nougat ile kutudan çıkacak.

148.35 x 73.4 x 7.99 mm ölçülerinde ve 163 gram ağırlığında olan Moto X4"ün 5.2 inçlik ekranı Full HD çözünürlük sunarken, cihazın arka tarafında 8 ve 12 MP"lik çift kamera, ön tarafında ise 16 MP"lik ön kamera yer alıyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Motorola Moto X4 Hakkında Yeni Detaylar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement