Muğla Trafikte Tehlike Saçıp, O Anları Sosyal Medyada Paylaştılar - Son Dakika
Güncel

Muğla Trafikte Tehlike Saçıp, O Anları Sosyal Medyada Paylaştılar

Trafikte tehlike saçıp, o anları sosyal medyada paylaştılarMUĞLA'nın Fethiye ilçesinde bazı motosiklet sürücüleri, trafikte hayatlarını hiçe sayıp yaptığı akrobatik hareketleri Facebook'tan yayınladı.

19.10.2018 10:00  Güncelleme: 11:56

Trafikte tehlike saçıp, o anları sosyal medyada paylaştılar

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde bazı motosiklet sürücüleri, trafikte hayatlarını hiçe sayıp yaptığı akrobatik hareketleri Facebook'tan yayınladı. Görüntüler tepki çekerken, vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen polis, plakalarını ve kimliklerini belirlediği sürücüleri denetim noktalarında durdurup, ceza kesti.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir araya gelen bazı motosiklet sürücüleri, 'Fethiye garage 48' adlı bir sayfa oluşturdu. Sürücülerin bu sayfadan yaptığı görüntülü paylaşımlar, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Yaşları oldukça genç olan motosiklet sürücülerinin adeta ölüme meydana okuduğu görüldü. Tepki toplayan görüntülerde motosikletin üstüne yatan, ayrıca ön tekerleği kaldırıp bu şekilde ilerleyerek trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülerin olduğu görüldü. Kendi canını hiçe sayan, bunun dışında trafikteki çok sayıda sürücü ve kişi için de tehlike yaratan motosikletliler, tepkisi topladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, görüntüleri izleyenlerin şikayetleri üzerine harekete geçti. Görüntülerden yola çıkan ekipler, söz konusu motosikletlerin plakalarını tespit etti. İlçenin birçok noktasında yapılan denetimlerde, görüntülere yansıyan bu sürücülere cezai işlem uygulandı. Bir süre sonra ise topluluğun sosyal medyada açtığı bu sayfayı kapattığı görüldü.

Muğla Trafikte Tehlike Saçıp, O Anları Sosyal Medyada Paylaştılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Trafikte Tehlike Saçıp, O Anları Sosyal Medyada Paylaştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement