Müsiad'dan Adana Btü'ye Destek - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan Adana Btü'ye Destek

Müsiad\'dan Adana Btü\'ye Destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana ve Mersin şube başkanları Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni ziyaret ederek desteklerini bildirdi.

17.05.2012 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana ve Mersin şube başkanları Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ni ziyaret ederek desteklerini bildirdi. MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, "Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Adana ve bölgemiz için önemli bir kazanımdır" dedi.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya, Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Soyhan Bozkurt, beraberinde MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ile birlikte Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Adem Ersoy'u ziyaret etti.

Özkaya, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin bölge için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayarak, "Bir an önce kuruluşunu tamamlayıp çalışmalara başlamasını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Adana ve Mersin'in iki komşu il olarak birbirinden bağımsız düşünülemeyeceğini ve bölge olarak birlikte ve omuz omuza büyüyeceğinin altını çizen Özkaya, "Adana'da kurulan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin vakit kaybetmeden bilim üretmeye başlayarak, bölgenin sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel kalkınmasında rol alması için her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ise üniversitenin kuruluşundan bu yana süreci takip ettiklerini ifade etti. Gök, üniversitenin bir an önce kuruluşunu tamamlaması için tam destek verdiklerini vurguladı.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, MÜSİAD heyetine gösterdikleri gönülden destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Ersoy, "Tüm zorlukların üstesinden sizlerin verdiği desteklerle geleceğiz. Sizlerin şahsında, üniversitemizin kentimizin ve bölgemizin pırıl pırıl bir nesil yetiştirmenin yanında, sanayisinden ticaretine, kültür ve sanatından sporuna, ürettiği bilimle katkılar sunacak. Bir ilim yuvası olacağına söz veriyoruz. Destekleri boşa çıkarmayacağız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan Adana Btü'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement