Mustafa Sandal, Eşinin İç Çamaşırlı Pozlarını Kıskanmıyormuş - Son Dakika
Magazin

Mustafa Sandal, Eşinin İç Çamaşırlı Pozlarını Kıskanmıyormuş

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, verdiği röportajda şarkıcı eşi Emina Sandal'ın iç çamaşırlı pozlarını kıskanmadığını, eşinin işine saygı duyduğunu söyledi.

02.07.2017 14:30  Güncelleme: 14:44

Ünlü popçu Mustafa Sandal verdiği röportajda işi ve eşiyle ilgili açıklamalar yaptı. "Eşinizin iç çamaşırlı pozlarını kıskanıyor musunuz?" sorusuna, "Kıskanmıyorum, ona müthiş saygı duyuyorum" dedi.

MUSTAFA SANDAL: KISKANMAK KOMİK

"Emina Hanım'ın bir iç çamaşırı markası için verdiği pozlar bayağı dikkat çekti. Sizin için, 'Eşini her anlamda destekliyor mu, kıskanmıyor mu?' türünde yazıldı çizildi. Evde bu tepkiler konuşuldu mu?" diye soruldu. Mustafa Sandal şöyle cevapladı: Emina'yı kendi ülkesinde bir yıldız olarak tanıdım, öyle aşık oldum. İşine müthiş saygı duyuyorum ve her zaman arkasındayım. Aksini düşünmek komik.

"EMİNA NEYİ NERDE YAPACAĞINI İYİ BİLİR"

Eşini yere göğe sığdıramayan Mustafa Sandal eşinin her şeye izni olduğunu, söyleyerek "Emina olgun ve zeki bir kadın. O neyi ne zaman nasıl yapacağını iyi bilir. Ben de aynı şekilde. Birbirimizin kararlarının her zaman arkasında olmuşuzdur." açıklamalarında bulundu.

Mustafa Sandal, Eşinin İç Çamaşırlı Pozlarını Kıskanmıyormuş

Son Dakika Magazin Mustafa Sandal, Eşinin İç Çamaşırlı Pozlarını Kıskanmıyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement