Nikahtan 9 Ay Sonra Düğün! - Son Dakika
Magazin

Nikahtan 9 Ay Sonra Düğün!

Nikahtan 9 Ay Sonra Düğün!

Eren Talu ve Aralık'ta Los Angeles'ta nikah masasına oturduğu Serap Şenyüz; 9 ay sonra düğün daveti verdi.

04.09.2012 06:03  Güncelleme: 09:28

Defne Samyeli'nin eski eşi mimar Eren Talu ve Aralık'ta Los Angeles'ta nikah masasına oturduğu Serap Şenyüz; 9 ay sonra düğün daveti verdi. Çift geceye 11 aylık bebekleri Su ile katıldı.

Ünlü mimar Eren Talu, 1.5 yıldır ilişki yaşadığı mimar Serap Şenyüz'le 21 Aralık'ta Los Angeles'ta nikâh masasına oturmuştu. Çiftin nikâhını Los Angeles Başkonsolosu Semra Geyik kıydı. Şenyüz ve Talu, kısa bir süre önce dünyaya gelen bebekleri Su'yla objektiflere mutluluk pozu vermişti.

GEÇEN SENE BOŞANDI 2 AY SONRA EVLENDİ

Eren Talu, 14 yıl evli kaldığı spiker Defne Samyeli'den geçtiğimiz ekim ayında boşanmış, Deren ve Derin adında iki kızı bulunan çiftin olaylı ayrılığı uzun süre manşetlerden inmemişti.

Samyeli, 2009 yılında 1.5 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açmış, iki yıl süren dava ekim ayında sonuca bağlanmıştı.

"ONUN YÜZÜNDEN RAHİM KANSERİ OLDUM"

14 yıl evli kaldıktan sonra bir anda ayrılma kararı alan çiftin yollarını ayırma süreci de çok çalkantılı olmuştu. Günlerce magazin gündeminden düşmeyen ikili sürekli birbirlerini medya üzerinden tehdit etmişti.

Sunucu Defne Samyeli'nin açtığı boşanma davasında eşi mimar Eren Talu ile ilgili ilginç suçlamalar yer almıştı. Samyeli daha önce tedavi görüp iyileştiği kanser hastalığına eşinden cinsel yolla bulaşan bir virüs nedeniyle yakalandığını öne sürdü.

Mimar eşi Eren Talu'ya boşanma davası açan ünlü sunucu Defne Samyeli mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşiyle ilgili çok ağır iddialarda bulundu. 10 yıl önce rahim kanseri olmasının sebebini bile Talu'da arayan Samyeli herkesi şaşırtmıştı

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nikahtan 9 Ay Sonra Düğün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement