Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış

Nisanur Survivor\'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış
03.04.2026 10:47

Survivor’a veda eden Nisanur Güler, yarışmadan ayrılmadan önce yaptığı hamleyle gündem oldu. Düello öncesinde Seren Ay Çetin ile yaşadığı tartışmanın ardından Nisanur’un, Seren Ay’ın yaptığı kural ihlallerini prodüksiyon ekibine bildirdiği ortaya çıktı. Yaşanan gelişmeler sonrası Acun Ilıcalı, ada konseyinde cezaları tek tek açıkladı.

Survivor’da elenmesinin ardından Nisanur Güler’in yaptığı hamle yarışmaya damga vurdu. Yarışmadan ayrılmadan önce Seren Ay Çetin ile yaşadığı tartışmanın ardından kural ihlallerini yapım ekibine bildirdiği iddia edilen Nisanur’un bu adımı sonrası ada konseyinde cezalar açıklandı, yarışmada tansiyon yeniden yükseldi.

İLETİŞİM İHLALİ ORTAYA ÇIKTI

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, yarışmada iletişim kuralının ihlal edildiğini duyurdu. Yapılan inceleme sonucunda Seren Ay Çetin ile Deniz Çatalbaş’ın iletişim yasağını deldiği tespit edildi. Ilıcalı, Seren Ay’a 8 ödül, Deniz’e ise 2 ödül cezası verildiğini açıkladı.

Suçunu kabul eden Seren Ay’ın cezası daha sonra 8 ödülden 4 ödüle düşürüldü. Seren Ay konseyde yaptığı açıklamada, nişanlısı Sadai Farzaliyev’i telefonla aradığını itiraf etti.

Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış

NİSANUR GİDERAYAK İFŞALAMIŞ

Öte yandan Seren Ay’ın yaptığı ihlallerin, Nisanur Güler tarafından yarışmadan ayrılmadan kısa süre önce yapım ekibine iletildiği öğrenildi. Bu gelişme Survivor kulislerinde yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış

TEHDİT MESAJLARI GÜNDEM OLDU

Seren Ay’ın nişanlısı Sadai Ahıskalı’nın yarışmanın sosyal medya paylaşımlarının altına yazdığı sert yorumlar da dikkat çekti. Gelen tepkiler sonrası Seren Ay, konseyde yaptığı açıklamada hem takım arkadaşlarından hem de yapım ekibinden özür diledi.

Seren Ay açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bayhan abiyi de Nobre’yi de çok seviyorum. Anlık tartışmalar yaşadık ama burada yaşadıklarımızın tamamı dışarıdan bilinmiyor. Onun adına da özür diliyorum.”

Özel hayatının gündeme gelmesinden rahatsız olduğunu belirten Seren Ay, yarışmadan ayrılmak istediğini de dile getirdi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı’nın, “Hazır çıkmışken ona selamımı söyle. Bizi başkalarıyla karıştırmasın” sözleri dikkat çekti.

NİŞANLISINDAN GERİ ADIM

Yaşanan tartışmalar sonrası Seren Ay’ın nişanlısı Sadai Ahıskalı da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sadai, paylaşımlarının yanlış anlaşıldığını belirterek kötü bir niyet taşımadığını ifade etti.

Sadai açıklamasında, sevdiği kişiye yapılan yorumlar nedeniyle duygusal tepki verdiğini belirtirken, kimseyi hedef alma amacı olmadığını söyledi.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Erkek eleme haftasında ilk eleme adayı Bayhan, ikinci eleme adayı Barış, üçüncü eleme adayı Engincan, üçüncü eleme adayı Serhan oldu.

Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış

Son Dakika Survivor Nisanur Survivor'dan elendikten sonra ortalığı fena karıştırdı! Giderayak ifşalamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aragorn aragorn:
    Sadai Ahıskalı çeyrek kokoreç neyine güvenmiş bu acuna laf atmaya çalışmış. 2 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement