Ofisini En Çok Sevene Xerox'tan Hediye - Son Dakika
Güncel

Ofisini En Çok Sevene Xerox'tan Hediye

Xerox Türkiye, Twitter takipçilerine yönelik yeni bir kampanya düzenliyor.

12.11.2012 16:16

Xerox Türkiye'nin düzenleyeceği Twitter yarışmasına gönderilecek ofis fotoğrafları arasından, en çok beğenilen ve retweet edilen ofis fotoğrafının sahibi, taşınabilir tarayıcı Xerox Travel Scanner 100 kazanacak.

19-23 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlenecek kampanyaya katılımcılar; ofislerinde çekilmiş, ofislerini neden sevdiklerini ifade eden bir fotoğrafla, @xeroxturkiye hesabına mention vererek ve #ofisimiseviyorumcunku hashtag'ini kullanarak attıkları tweetlerle katılabilecekler.

23 Kasım 2012 Cuma günü öğlen 12:00'ye kadar en çok retweet edilmiş olan, @xeroxturkiye hesabına mention verilmiş ve #ofisimiseviyorumcunku hashtag'iyle tweet edilen fotoğrafın sahibine, Xerox'un taşınabilir tarayıcısı Xerox Travel Scanner 100 hediye edilecek. Kazanan, 23 Kasım 2012 Cuma günü saat 16:00'da Xerox Türkiye Twitter hesabından duyurulacak.

Xerox'un hediye olarak vereceği Xerox Travel Scanner 100, hafifliği ve küçük boyutlarıyla rahatça taşınabiliyor. Sadece 5 cm eni, 28,9 cm boyu, 3,8 cm yüksekliği ve 300 gr ağırlığı olan Xerox Travel Scanner 100, elektrik ihtiyacını bağlanacağı bilgisayarın USB girişinden karşılıyor. Xerox Travel Scanner 100, 600 dpi optik çözünürlüğünde, 24 bit derinliğinde kartvizitten A4 ebat kağıda kadar çeşitli form ve büyüklükteki kağıtları elektronik ortama aktarıyor. Güncel Windows sürümleri ile çalışabilen ve USB 2.0 bağlantısını destekleyen Xerox Travel Scanner 100'ün "tek tuş tarama" özelliği ile tek bir tuşa basılarak, kolayca tarama yapılıyor.

Sosyal medyada çeşitli kampanyalar düzenlemeye başlayan Xerox Türkiye, geçtiğimiz günlerde de Türkiye'deki 23. yılına ithafen Facebook ve Twitter üzerinden gerçekleştirdiği bir yarışma ile global sponsoru olduğu Cirque du Soleil gösterilerine bilet hediye etmişti. Xerox Türkiye, ilgi çekici başka sosyal medya kampanyalarına önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ofisini En Çok Sevene Xerox'tan Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement