Orduspor'da Ziya Doğan Takviye İstedi - Son Dakika
Güncel

Orduspor'da Ziya Doğan Takviye İstedi

Orduspor\'da Ziya Doğan Takviye İstedi

Ptt 1'inci Ligi takımı Orduspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, ligin 2'nci yarısı için mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyledi, "Gerçekçi olmak gerekirse elimizdeki mevcutla 2'nci yarıya başlarsak işimiz çok zor" dedi.

05.01.2015 13:29

Ptt 1'inci Ligi takımı Orduspor'un teknik direktörü Ziya Doğan, ligin 2'nci yarısı için mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyledi, "Gerçekçi olmak gerekirse elimizdeki mevcutla 2'nci yarıya başlarsak işimiz çok zor" dedi.

Ziya Doğan, seyircileri önünde 2-1 mağlup oldukları Albimo Alanyaspor maçında mor beyazlı ekibinin iyi mücadele ettiğini, ancak pozisyonları gole çevirmekte zorlandıklarını, bunun da kaliteden kaynaklandığını belirtti. Puan cetvelinde 7 puanla son sırada olduklarını hatırlatan Ziya Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sezon başından beri bu takımın yükünü taşıyacak oyuncular şu anda aramızda yok. Mevcut kadronun da yapacağı bu kadar. Oyuncularımda coşku, istek, takıma uyum sağlama var ancak yeterli mi orada kalite ortaya çıkıyor."

"SÖZLER ALARAK GÖREVE BAŞLADIM"

Orduspor'a gelmeden önce Kulüp Başkanı Nedim Türkmen'den bazı sözler aldığını ifade eden Ziya Doğan, takıma 2'nci yarıda mutlaka takviye yapılması gerektiğini vurgularken şöyle konuştu:

"Ben çok iddialı bir adamım. Buraya gelirken bazı sözler aldım. Forvet hattını fazlasıyla değiştirmemiz lazım. Çok kaliteli bir oyuncuyu Türkiye Ligi'nde kimse vermez ama önemli oyuncular almak zorundayız. Ben gelirken söz aldım, riske girdim ve geldim. Şu döneme kadar ki geçen sürede benim heyecanımın ve ekibimin heyecanının kamuoyunda aynı oranda destek görmediğini gördüm. Çok açık net söylüyorum biz iddialıyız. Bu işin sonuna kadar mücadelesini yaparız ama yapılması gereken şeyleri de beklemek en doğal hakkımız."

"MEVCUTLA BAŞLARSAK ÇOK ZOR"

Mevcut kadro ile ikinci yarıda Orduspor'un işinin zor olduğunu da sözlerine ekleyen Ziya Doğan, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Geldiğimiz ilk gün yürümeyen takımdık. Ama elimizdeki mevcutla gerçekten ikinci yarıya başlarsak işimiz çok zor, imkansız gibi bir şey. Gerçekçi olmakta da fayda var. Başka planım yok, B planı, M planı yok, ben buna şartlanmışım, ekibimle beraber, futbolcumla beraber, ben burda sahada mağlup ayrılmak istemiyorum. Hiçbir teknik adam istemez. İnanılmaz çalışıyoruz, geldiğimiz ilk günle bugün arasında farkı görebiliyorsunuz." - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orduspor'da Ziya Doğan Takviye İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement