Özel Tasarım Telefon Kapaklarınız Kaft'ta - Son Dakika
Güncel

Özel Tasarım Telefon Kapaklarınız Kaft'ta

Özel Tasarım Telefon Kapaklarınız Kaft\'ta

Mevlana'dan Pink Floyd'a, Charles Bukowski'den Santosh Kalwar'a birçok ünlü müzisyen veya düşünürün mottoları telefonlarınıza kapak oluyor.

10.01.2014 15:59

Mevlana'dan Pink Floyd'a, Charles Bukowski'den Santosh Kalwar'a birçok ünlü müzisyen veya düşünürün mottoları telefonlarınıza kapak oluyor. Yaratıcı, özgün ve içinde anlam taşıyan tasarımlarıyla KAFT, tişört ve kapşonlularda olduğu gibi telefon kapaklarıyla da tarzınızı yansıtıyor. Her bir telefon kapağı farklı bir mottodan yola çıkılarak hazırlanıyor.

Motto ve hikayelerini günlük yaşantınızda elinizden düşürmediğiniz telefonlarınıza aktaran KAFT telefon kapakları, hem cihazınızı darbe ve çiziklerden koruyor hem de farkınızı ortaya koyuyor.

KAFT, telefon kapaklarında her detaya özen gösteriyor; telefon kapakları sert plastik tak-çıkar (snap on cover) kapaklardır. Yan yüzeyler kapalı, düğme erişim alanları ile şarj alanı açıktır. Telefona takıldığında koruyucu bir dış çerçeve görevi üstlenerek cihazı darbelerden korur. Siyah (rubber coated) telefon kapakları birçok kullanıcının sıkça tercih ettiği kaymaz, mat, dokunulduğunda kauçuk hissi veren kapaklardır. Şeffaf (clear transparent) telefon kapaklar ise cam kadar saydam kapaklardır. Baskı yapılan arka yüzü haricinde tamamıyla şeffaf olmasıyla cihazın yandan görünüşünü kapatmaz, cihazla bir bütünlük sağlar. Telefon kapağı baskıları UV baskı teknolojisiyle kapakların üzerine direkt olarak uygulanmaktadır.

Baskı mürekkebi solvent bazlı olduğu için ter, su ve su bazlı sıvılarla temaslarda zarar görmez. UV pigmentli ışık hassasiyeti yüksek boyalarla basılmasından dolayı güneşte solma gibi problemle karşılaşılmaz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Tasarım Telefon Kapaklarınız Kaft'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement