Pera Palace Hotel Jumeirah ile İçinizdeki Yıldız Ortaya Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Pera Palace Hotel Jumeirah ile İçinizdeki Yıldız Ortaya Çıkıyor

Pera Palace Hotel Jumeirah ile İçinizdeki Yıldız Ortaya Çıkıyor

Pera Palace Hotel Jumeirah, Dünya Kadınlar Günü'nde çok özel bir deneyim sunuyor.

04.03.2014 09:45

8 Mart Cumartesi günü Kubbeli Salon'da "Çay Saati"ne katılan kadınlara efsanevi aktrist Greta Garbo ile yenilenme fırsatı sunuluyor. Etkinliğe katılan 3 şanslı kadına Harvey Nichols'ın güzellik uzmanlarınca "Greta Garbo Makyajı" yapılacak. Ayrıca bir kadına "Greta Garbo Masajı" ve bir kadına da "Greta Garbo Odası"nda çift kişilik konaklama hediye edilecek.

Pera Palace Hotel Jumeirah, Dünya Kadınlar Günü'nde Kubbeli Salon'da düzenlenen açık büfe çay saatine katılan kadınlara birbirinden özel hediyeler veriyor. Dünya sinemasının en etkileyici oyuncularından Greta Garbo ile yenilenme fırsatı da bulacağınız hediyeler arasında ünlü oyuncunun ismini taşıyan makyaj, Pera Spa by Spa Soul'da Greta Garbo Masajı ve Greta Garbo Odası'nda çift kişilik konaklama bulunuyor.

Harvey Nichols, güzellik uzmanlarınca Kanyon mağazasında uygulanacak makyajla 3 şanslı kadının içindeki yıldızı ortaya çıkaracak. Greta Garbo Masajı kazanan bir misafir ise Pera Palace'ta dilerse o gün, dilerse başka bir gün masaj yaptırabilecek. Ayrıca açık büfe kahvaltının da dâhil olduğu Greta Garbo odasında konaklama Kadınlar Günü'nüzü unutulmaz kılacak.

Gelirlerin bir kısmının Türkiye Meme Vakfı'na bağışlanacağı bu günde Pera Palace Hotel Jumeirah, eşsiz bir sunumla servis edilecek tatlı - tuzlu açık büfe menüleri ve İlham Gencer'in canlı piyanosuyla 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan çay saatleriyle damaklara da bir şölen yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pera Palace Hotel Jumeirah ile İçinizdeki Yıldız Ortaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement