Portal Factory Nedir? - Son Dakika
Ekonomi

Portal Factory Nedir?

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market Çözüm ürünü Portal Factory'nin özelliklerini Wise TV'ye açıkladı.

20.08.2017 00:33

Data Market Genel Müdür Yardımcısı Fatih Cem Atalı Data Market Çözüm ürünü Portal Factory'nin özelliklerini Wise TV'ye açıkladı.

Portal Factory'nin Data Market tarafından 2 yıl önce geliştirdiğini belirterek sözlerine başlayan Atalı, 'Bu çözüm geliştirilmesinde de aslında daha önce yaptığımız projeler rol oynadı. biz yaklaşık 10 yıldır Microsoft SharePoint Portal üzerinden çözümler geliştiriyoruz. Müşterilerimize ve her müşterimize ihtiyaçlarına özel bir takım tasarımlar yaptık yıllardır. Tüm bu SharePoint Portal projelerinin çok daha kısa zamanlarda çözülebileceğini gördük. Müşterilerin mutlaka birbirinden farklı beklentileri oluyor ama bu kadar uzun sürmeden hazır bir paket ürünle, kolay bir portal uygulamasının hayata geçirilebileceğini gördük. Bu yüzden daha önce yaptığımız projelerden edindiğimiz tecrübeleri birer paket haline getirdik ve müşterilerimize hemen, birkaç gün içinde hazır, kullanabilecekleri bir portalı, ortamlarına uyarlayabilecek bir ürün hayata geçirdik. Portal Factory ürünümüzle birlikte artık müşterimizin kendi seçeceği birleşenleri ki bunlar bütün portallerde gördüğümüz hava durumu,servis, yemek listesi, finans, doğum günleri, anketler v.s gibi hazır birleşenlerden seçtiği bir sepet ürünü çok hızlı bir şekilde müşterinin ortamına pozisyonlayabilceğimiz bir hale getirdik.'  dedi.

Portal Factory Nedir?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Portal Factory Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement