Protokolü Bir Tarafa Bıraktı: Vali Yüksel'den Mesaj Yerine Baba'ya Mektup - Son Dakika
Güncel

Protokolü Bir Tarafa Bıraktı: Vali Yüksel'den Mesaj Yerine Baba'ya Mektup

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, protokolü bir tarafa bırakarak Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlamak duygu dolu bir mektup kaleme alarak yitirdiği babasına özlemini dile getirdi.

13.06.2014 10:53

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, protokolü bir tarafa bırakarak Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlamak duygu dolu bir mektup kaleme alarak yitirdiği babasına özlemini dile getirdi. Vali Yüksel, yıllar öncesinde kaybettiği babasına yazdığı mektupta "Ben şimdi hayatta sensiz, yalnız ve babasızım. Babası olanlara uzaktan bakarken neye sahip olduklarının farkında olup olmadıklarını artık hep merak ediyorum. Ama şunu biliyorum ki birlikte yapacakları çok şeyleri ertelediklerini de Bir gün babasız kalınıyor işte Baba, beni artık düşünme Çünkü alıştım artık Seni özlemeye" dedi.

Yüksel, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mektubunda babasına olan sevgisini ve özlemini duygu dolu satırlarla dile getirdi.

"Babama Mektup" başlığıyla yayımlanan mektupta Ankara Valisi Yüksel, "Erken gittin aramızdan, seninle uzun uzun konuşmaya vaktimiz maalesef olmadı Baba... Hatırladığım ise bizi büyütmek için esnaflık yaparak bin bir zorluklarla yaptığın o amansız hayat mücadelesi... Senin ile yaşadıklarım ve hatırladıklarım ölene kadar bana yeter. Ellerin öyle sıcaktı ki, öyle şefkatle okşardın ki başımı Başım sıkışınca gözlerine bakardım her seferinde ürkek ürkek. Bakışlarından "korkma arkanda ben varım' dediğini hep yüreğimde hissederdim. İşte tamda o zaman dünyam değişir, her şey güzelleşirdi Baba" dedi.

-"YAVAŞ YAVAŞ YAŞLANDIĞINI GÖRMEK İSTERDİM..."-

Mektubunda, babasına olan özlemini de dile getiren Yüksel şöyle devam etti:

"Şimdi seninle sohbet etmeyi çok ama çok isterdim. Seni uzun uzun dinlemek ve de yavaş yavaş yaşlandığını görmek isterdim. Seni hayallerime eşlik etmek ve arada bir de seninle hayatı çekiştirmek isterdim Baba. Her zaman olduğu gibi "hayat zor' derdin ve yine sıkılırdım aklı beş karış havada olarak. Hayat sen varken zor olsa ne yazar ki? Ya şimdi Ah Baba, hiç gitmeyecekmiş gibi yaşamımıza girdin, sonra birden bire bizleri bırakıp gittin ve en kötüsü sen ölünce ne yapılır hiç birini anlatmadın bize. Babasız yaşarken naçar kalınca beni kim teselli eder ki artık güvenle... Ah keşke seninle yaşamdan biraz daha zaman çalabilseydim. Ben şimdi hayatta sensiz, yalnız ve babasızım. Babası olanlara uzaktan bakarken neye sahip olduklarının farkında olup olmadıklarını artık hep merak ediyorum. Ama şunu biliyorum ki birlikte yapacakları çok şeyleri ertelediklerini de Bir gün babasız kalınıyor işte Baba, beni artık düşünme Çünkü alıştım artık Seni özlemeye"

-"60 YAŞINDAYIM AMA..."-

Mektubunda, 60 yaşında olduğunu belirten Yüksel, "Babamın yanımda olması ve bu konuda bana akıl vermesi için neler vermezdim. O'nun ne kadar akıllı bir insan olduğunu hiç takdir etmemiştim. Ondan çok şey öğrenebilirdim. Ancak O artık yanımda değil. Tüm Babaların Günü Kutlu olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Protokolü Bir Tarafa Bıraktı: Vali Yüksel'den Mesaj Yerine Baba'ya Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement