Radyo Trafik'ten Bilinçlendiren Program Pamuk Ayna - Son Dakika
Güncel

Radyo Trafik'ten Bilinçlendiren Program Pamuk Ayna

Radyo Trafik, yayın hayatına başladığı günden bu güne, sadece anlık trafik bildirimi ile değil, toplumsal sorunlara çözüm üretme misyonu ile hareket eden bir radyo.

07.03.2014 16:00

Radyo Trafiğin, son dönemde ele aldığı konulardan biri de uyuşturucu konusu. Radyo Trafik'te yayınlanan ve Emniyet Müdürü Zafer Ercan'ın hazırlayıp sunduğu 'Pamuk Ayna' programı; dinleyicilerini uyuşturucunun zararları konusunda bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Radyo Trafik'te her Pazartesi günü canlı yayınlanan Pamuk Ayna programı, gençleri tehdit eden uyuşturucu konusuna dikkat çekiyor.

Hayatını bu konuya adamış bir isim olan Zafer Ercan, Narkotik Şube'de başlayan göreviyle gençlere ve ailelerine uyuşturucu ve bağımlılık konusunda 7 kitap yazarak ulaşmaya çalışmış. Düzenli olarak bu alandaki yazılarına da devam eden Ercan, aynı zamanda uyuşturucuya karşı aileleri ve gençleri bilgilendirmeye yönelik çalışmalarıyla da tanınıyor.

Radyo Trafik, Türkiye'de ilk kez uyuşturucu konusunda bir radyo programına ev sahipliği yapıyor

Pamuk Ayna programında uyuşturucunun zararları, bağımlılar ve ailelerin üzerine düşen görevler anlatılırken; Yeşilay Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman ve Usta Polisiye Yazarı Ahmet Ümit gibi alanında uzman kişiler de programa konuk oluyor. Türkiye'de ilk kez uyuşturucu konusunda bir radyo programına ev sahipliği yapan Radyo Trafik, anlık trafik bildirisinin yanında toplumun karanlıkta kalmış sorunlarını da masaya yatırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Radyo Trafik'ten Bilinçlendiren Program Pamuk Ayna - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement