Rıdvan Dilmen'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı

6-1 kaybedilen Hollanda - Türkiye maçı sonrası Rıdvan Dilmen, asgari ücret ile ilgili kullandığı ifadeler tepki çekti. Dilmen, "Hiçbir parayı küçümsemem. Asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" ifadeleri, asgari ücreti çok yanlış şekilde bildiği şeklinde yorumlandı.

08.09.2021 11:33  Güncelleme: 11:48

NTV'deki yorumculuk kariyerine ara verdikten sonra yeni sezona TRT ekranlarında giren Rıdvan Dilmen, dün akşam çok konuşulacak sözlere imzasını attı.

"HİÇBİR PARAYI KÜÇÜMSEMEM"

Deneyimli futbol insanı Rıdvan Dilmen, "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" diye konuştu. Net 2 bin 825 lira 90 kuruş olan asgari ücreti, Rıdvan Dilmen'in 8 bin lira olarak bildiği şeklinde yorumlar yapıldı.

İDDİALARI YALANLADI

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'dan senelik 1 milyon dolar kazandığı iddialarını yalanlamıştı. Dilmen, "Yok senelik değil, aylık alıyorum" esprisiyle bu konuya cevap vermişti.

Rıdvan Dilmen'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı
Rıdvan Dilmen'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı
Rıdvan Dilmen\'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen'in asgari ücret hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Emin Alıç: ALLAH SÖYLETTİ DEMEK İSTİYORUM AMA BESBELLİ CEHALETİNDEN SÖYLEMİŞ. 118 5 Yanıtla
  • Necati Kaya: Futbol böyle bir piyango. Bu adam dışarıda olsa buna buna kaldırım mühendisliği bile yaptirmam. Başka şeyler diyeceğim ama,ülkede o işlerde alın teri ile kazananan binlerce insan var,belki rencide olurlar diye yazamıyorum 88 13 Yanıtla

Advertisement