Türkiye Atletizm Federasyonu ile Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'da Göbeklitepe Yarı Maratonu'nun 4'üncüsü düzelendi.
Türkiye Atletizm Federasyonu ile Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarı maratonu, 12 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Göbeklitepe'de başladı. 3 kategoride gerçekleşen yarışa 352 sporcu katıldı. Erkekler, kızlar ve engellilerin katıldığı yarışta engelliler rampaları geçmekte zorlandı. Maratonun 4'üncü kilometresinde ise bir yarışmacı rahatsızlanarak sağlık görevlileri tarafından ambulansa alındı. Vali Yardımcısı Uğur Sezer ile Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de katıldığı 21 kilometrelik yarış, eski otogarda sona erdi.
Vali Yardımcısı Uğur Sezer, güzel bir günde yarışmacılarla birlikte maratona katıldıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, dünyanın gözünün üzerinde olduğu Göbeklitepe ismi ile maraton yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Son Dakika › Güncel › Şanlıurfa'da 4'üncü Göbeklitepe Yarı Maratonu Yapıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?