Selimiye Mahallesi Başkan Avcı ile Tanıştı - Son Dakika
Yaşam

Selimiye Mahallesi Başkan Avcı ile Tanıştı

Selimiye Mahallesi Başkan Avcı ile Tanıştı

Başkan Zekai Kafaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olması üzerine Altıeylül Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Başkan Hasan Avcı, vatandaşlarla tanışma amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

04.01.2018 16:44

Başkan Zekai Kafaoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı olması üzerine Altıeylül Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Başkan Hasan Avcı, vatandaşlarla tanışma amacıyla kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Kırsal mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Hasan Avcı, Selimiye ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti, kendini tanıttı. Millet olarak birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Avcı, ayrıca belediye hizmetlerinden de bahsetti. Özellikle sosyal belediyecilik üzerinde duran Avcı Altıeylül Gelişim Merkezi'nin daha kapsamlı hale getirilmesinin gerekliliğinden bahsetti.

Avcı, Selimiye ziyaretinden şunları söyledi; "11 Kasım itibariyle, Cumhurbaşkanımızın tensipleri, meclis üyelerimizin oylarıyla ilçemizin yeni Belediye Başkanı olduk. 2019'a kadar olan süreci beraber yürütmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar Zekai Başkanımla bir ahenk içinde çalıştınız, bundan sonra da aynı ahenk içinde bu süreci tamamlayacağız. Belediyede bir kardeşiniz var. Kapımız her zaman açık. Biz de sizleri ziyaret edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmaya ihtiyacımız çok fazla. Dolayısıyla bizim birbirimize çok ihtiyacımız var. Aynı siyasi görüşte olmaya biliriz. Ama aynı toplumun bir ferdiyiz. Birbirimize gerçek manada sahip çıkmak durumundayız. Bu konuda bize yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Bir kardeşiniz olarak istişare etmek için de kapımızın açık olduğunu söylemek istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Avcı, "Bizim önceliğimiz Sosyal belediyecilik. Bizim 2015 yılında oluşturulmuş bir Altıeylül Gelişim Merkezi'miz var. Birçok il ve ilçede bulunmayan özellikte, insanlara sosyal açıdan dokuna bilen çok önemli bir birim. Biz ALGEM'i en az 10 kat büyüterek, kimsesiz, öksüz, yetim kim varsa sahip çıkıp, dokunmak istiyoruz. Bununla ilgili farklı projeler yapıyoruz. Basında ve afişlerde görüyorsunuz. Bunlardan birisi 'Komşunun Sesi Ol'. Malumunuz gerçek ihtiyaç sahipleri kendilerini çok ifşa etmiyor. Kapıyı kapattığında çoluğu-çocuğu ile kederleniyor. Bunu en iyi bilen komşularıdır. Bu konuda başta muhtarlarımız, her partiden mahalle temsilcilerimiz olmak üzere, destek bekliyoruz. Komşulardan destek bekliyoruz. Öksüz ve yetim çocuklarımıza ne yapmamız gerekiyorsa size açık çek. Bizim 2018'de birinci önceliğimiz Sosyal Belediyecilik. İhtiyaç sahibi kim varsa hepsine dokunup ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Önümüzdeki süreci vatana millete hayırlı hizmetlerle tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Selimiye Mahallesi Başkan Avcı ile Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement