Şenol Güneş'ten sponsor esprisi: Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'ten sponsor esprisi: Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mercedes-Benz Türk ile yapılan sponsorluk anlaşmasında konuştu. Güneş, bundan sonraki her turnuvada yer almak istediklerini söyledi.

07.10.2019 13:34  Güncelleme: 13:56

Mercedes-Benz Türk ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de açıklamalarda bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MERCEDES ESPRİSİ

Kendisine verilen maket otobüsle ilgili olarak konuşarak sözlerine başlayan Güneş, "Çocukken hep hayalimdi. Bir tane otobüsüm olsun derdim. Bugüne kısmetmiş" dedi. Güneş'in sözleri salonda gülüşmelere sebep oldu. Mercedes yıldızının anlamıyla ilgili olarak da konuşan Güneş, "Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu. Çok şükür şimdi alabildik. Mercedes yıldızının anlamı; havada, karada, denizde demek. Biz de onlar gibi her yerde olmak için çalışıyoruz. EURO 2020'de yer almak istiyoruz, ardından da Dünya Kupası'nda mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten sponsor esprisi: Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu
Şenol Güneş\'ten sponsor esprisi: Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şenol Güneş'ten sponsor esprisi: Eskiden Mercedes hayalimiz olurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hatayspor : Eeeyyyy şenol,şükür saraçoğlu stadında krılmayan kafana yalandan dikiş attirdin sahtekar.şimdi adammi oldun, sen ay-yıldız milli takımımıza layik degilsin eeeyyyy şenol. 29 5 Yanıtla
  • Şenol baba : Topçu veya popçu olmasam asgari ücretle de olabilirim di mi 16 1 Yanıtla
  • Senol baba: Şimdi de Mercesedesin Türkiyedeki şirketine ortak olacak kadar parası var 16 1 Yanıtla
    andsmero: çalış seninde olur kıskanma 1 20
  • HAK HUKUK ADALET: Şenol geç kaldın Ankarada ki babadan saraylı Almanyadan 4 adet Mercedes maybec pullamam sipariş etti ! Toplam değeri 80 milyon eski parayla 80 tirilyon ! Saraydakinin keyfi yerinde gıcır ! Enflasyonmuş , pahalılıkmış , işsizlikmiş , parasızlıkmış umurunda değil ! Ooooohhhh gelsin devletin paraları ! Sahi Berat damat ne güne duruyor ? Açıyor telefonu damat bana para gönder ! iş bitiyor ! Zavallı Türkiye ! Zavallı millet bu babadan saraylıdan medet umuyor !!! 12 3 Yanıtla

Advertisement