Star Wars'da Şok Devam Kararı! - Son Dakika
Teknoloji

Star Wars'da Şok Devam Kararı!

Star Wars\'da Şok Devam Kararı!

Sinema tarihinin kült serisi Star Wars, 6 filmlik orijinini kaybediyor!

02.11.2012 13:01  Güncelleme: 14:02

Sinema tarihinin kült serisi Star Wars, 6 filmlik orijinini kaybediyor! Zira yapım şirketi Lucas Film'in Walt Disney'e satılması, yeni bir Star Wars üçlemesinin duyurulmasına sebep oldu!

& ;

Geçmişte sinema dünyasının adeta ufkunu açan George Lucas, kendi yapım şirketi olan Lucas Film'i Walt Disney'e 4.05 milyar dolar karşılığında sattı. Star Wars ve Indiana Jones serilerinin ardındaki isim olan Lucas, bu anlaşmayla beraber şimdilerde yapım aşaması süren Indiana Jones serisinin beşinci filmini yeni şirkete devretmiş oldu. Ancak Walt Disney bu kadarla da kalmayacak…

Lucas Film'i satın alan firma, yeni bir Star Wars üçlemesi için düğmeye bastı! 6 filmlik orijinal serüvene 3 film daha eklenecek! Muhtemel takvime göre ise Star Wars: Episode VII, 2015′de vizyona girecek. Serüvenin devamını konu olacak olan filmde, Luke Skywalker'ın bulunup bulunmayacağı merak konusu. Yoda gibi mentor olarak karşımıza çıkması beklenen Luke'un ve Jedi'ların karşısına, galaksinin karanlık tarafındaki hangi lordun çıkacağı ise bir başka merak edilen husus.

Star Wars ile ilgili bir diğer gelişme de, Clone Wars döneminin haricinde yeni bir dizinin yayınlanacak oluşu. Animasyon değil gerçek oyuncularla hazırlanacak olan dizi, Star Wars: Underworld adını taşıyacak. Ne zaman yayınlanacağı ise henüz belirtilmiş değil.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Star Wars'da Şok Devam Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement