Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerginlik yaşandı - Son Dakika
Magazin

Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerginlik yaşandı

Birleşme partisine bir hafta kala yemek ödülü için bir araya gelen Ünlüler ve Gönüller takımı kıyasıya mücadele etti. Gerilimin yüksek olduğu Ünlüler takımında olan Ersin, oyun esnasında Sercan ve Mert ile tartıştı.

07.04.2020 07:43  Güncelleme: 09:23

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, dün akşam 38. bölümüyle ekrana geldi. Ödül oyununda şiş kebap kazanmak için yarışan iki takımda her şeylerini ortaya koyarak mücadele etti. Ödülü kazanmak için kum sahada hentbol oynayan yarışmacılar arasında zaman zaman tartışmalarda meydana geldi.

"NE YAPAYIM TAKLA MI ATAYIM?"

Şiş kebap ödülünü kazanmak için iki takımın yarışmacıları ikişer kişi olarak yarıştı. Oyun esnasında sinirleri iyice gerilen Sercan ve Ersin arasında gerilim yaşandı. Ünlülerden Sercan'ın saha kenarından kendini eleştirmesi üzerine Ersin "Ne yapayım takla mı atayım?" diye sert bir şekilde cevap verdi.

Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerilim yaşandı

MERT VE ERSİN ARASINDA GERİLİM

Survivor'da ödül oyunu sırasında Mert, saha dışında yorum yapan takım arkadaşı Ersin'i "Mert hadi falan yapıyorsun. Yapma!" diyerek uyardı. Ersin ise buna karşılık Mert'e "Niye sürekli geriliyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerilim yaşandı

ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Yemek ödülünü kazanmak için kum sahada mücadele eden takımlardan kazanan Gönüllüler oldu. Sahaya Berkan, Ezgi, Elif'ten eksik çıkan Ünlüler, Gönüllüler karşısında çok güç sarf ettiler fakat oyunu 3-0 kaybettiler. Neredeyse bir aydır ödül oyunu kazanamayan Gönüllüler takımı ise şiş kebabın tadını çıkardı.

Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerilim yaşandı
Survivor\'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerginlik yaşandı

Son Dakika Magazin Survivor'da şiş kebap yemek için mücadele eden Ünlüler takımı yarışmacıları arasında gerginlik yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Albayrak: Yeter artık vatan haini acun,un reklam ettiğiniz 8 10 Yanıtla
    Aaa: Adamın ne hainliğini gördün ya da duydun söyle de biz de bilelim.senden benden daha faydalı onca kişiye iş ekmek veriyo.her sıkıntıda kendi elinize tasin altına koyuyo zenginlerleri silkeliyo anında.simdi sen benim kim olduğumu benim kimlere yardim ettigimi biliyomusun moduna giricen hiç gerek yok burası senin benim gibi boş beleş insanların zaman geçirdiği yerler 1 0
  • Yavuz: Millet can derdinde acun ve yarışmacılar oyun ve para derdinde oyuna ara verin bence 5 3 Yanıtla
    hüseyin: ne kadar cahilce yaptığın bu yorum ya .. acunu savunduğum için söylemiyorum.. fakat dominikte şuan vaka falan yok .. hatta orada türkiyeden iyi durumdalar .. ayrıca ara vermesini gerektirecek bir durumda yok ortada .. evde kal izlemek istersen izle programı . 0 0
  • Ocakbaşı: Oldu olacak Şiş kebaptan sonra bara gidiverin bu ne la. 3 3 Yanıtla

Advertisement