Tem Kocaeli Geçişi Bugün de Kaza Nedeniyle Kapandı - Son Dakika
Güncel

Tem Kocaeli Geçişi Bugün de Kaza Nedeniyle Kapandı

Tem Kocaeli Geçişi Bugün de Kaza Nedeniyle Kapandı

Tem Otoyolu'nun en fazla kaza meydana gelen geçişlerinden biri olan ve dün de kaza nedeniyle 2, 5 saat süreyle kapanan Dilovası-İzmit arasında ulaşım bugün de kaza nedeniyle 2 saate yakın kapandı.

05.05.2011 16:54

Tem Otoyolu'nun en fazla kaza meydana gelen geçişlerinden biri olan ve dün de kaza nedeniyle 2, 5 saat süreyle kapanan Dilovası-İzmit arasında ulaşım bugün de kaza nedeniyle 2 saate yakın kapandı. Kazada şoför mahallinde sıkışan kamyon şoförü ise 1, 5 saatte çıkarılabildi. Kaza saat 12. 30 sıralarında TEM Otoyolu'nun Hereke gireşelerine yaklaşık 500 metre mesafede meydana geldi. Alınan bilgilere göre süre İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Ekrem Kaya yönetimindeki 54 YH 077 plakalı yem yüklü kamyon arızalandı. Sürücü aracı tamir eçin emniyet şeridine çekti. Kısa bir süre sonra da aynı istikamete gitmekte olan Özgür Ayaz yönetimindeki 41 KR 844 plakalı kağıt yüklü kampon park halindeki kamyona çarptı. Kazada her iki araç kasaları ve yükleriyle yolun ortasına savrulurken Sürücü Özgür Ayaz da şoför mahallinde sıkıştı. Kaza nedeniyle TEM'in Ankara istikameti ulaşıma kapandı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle ulaştığı kaza yerinde sürücü Özgür Ayaz 2 saatlik çaba sonucu çıkaralarak hastaneye kaldırıldı. Uzun araç kuyrukları oluşan yol saat 14. 40'dan itibaren tek şeritten kısmen ulaşıma açılabildi.

TEM Otoyolu'nun Hereke geçişinde dün de 8 aracın karıştığı zincirleme kazada yine Ankara istikameti yaklaşık 2, 5 saat ulaşıma kapalı kalmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem Kocaeli Geçişi Bugün de Kaza Nedeniyle Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement