Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl? - Son Dakika
Moda

Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl?

Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl?

Tesettür giyim kendi içinde oldukça geniş bir dünya bu sebeple de seçenekleriniz oldukça bol. Özellikle de değerli günleriniz için artık ne giyeceğim derdi ortadan kalktı. Özellikle son yıllarda internetin ve internet alışverişinin genişlemesiyle tesettür giyimi tercih eden kadınlar seçenek konusunda oldukça rahat.

16.10.2020 09:05  Güncelleme: 09:16

Tesettür giyim gün geçtikçe değişiyor, çeşitleniyor ve gelişiyor. Özellikle abiye giyimde oldukça bol çeşitler mümkün. Kendinizi bir kumaş ile ya da bir renk ya da bir desen ile sınırlamadığınızda ufkunuzun ve stilinizin nasıl geliştiğini göreceksiniz.

Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl?

PAYETLERİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

Pul payet kullanımı bazı insanlar için asla kullanılamaz kategorisinde olsa da bazıları için oldukça sevilen bir abiye türüdür. Durum böyle olunca da bazı üreticiler payet kullanılmış ürün skalalarını her geçen gün arttırıyor. Sizin de bu özel gününüzde hayallerinizi süsleyen abiye parlak ve payetli bir abiye ise internet sitesine bir göz atın deriz.

Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl?

İPEK KUMAŞIN ZERAFETİ

İpek kumaş kullanımı biraz riskli olabilen bir kumaş türüdür. Eğer ipek kumaştan yapılan parça yeterince iyi bir ustanın elinden çıkmadıysa o özel günü rezil edebilir. Çünkü ipek, kumaşın doğası itibariyle hatları oldukça belli etmeye meyilli bir kumaş. Durum böyle olunca ipek kumaşın tok bir şekilde olması ve iyi bir işçilikten geçmiş olması önemli hale geliyor. Yani ipek kumaş giymek istiyorsanız güvendiğiniz bir markaya yönelmesinde fayda var. Bu noktada size önerimiz sitemizdeki kendi ürünlerimiz ya ad anlaşmalı olduğumuz ve kalitesine kefil olduğumuz harika diğer markalar. Bir göz atın.

PEKİ BU YIL HANGİ RENKLER MODA?

Renk konusu her sene değişkenlik gösteren bir dosya. Ancak Pantone'in de açıkladığı gibi mavi renk bu yıla da damga vuracak. Özellikle mavi ve lacivert renklerin hakimiyeti her noktada önem arz ediyor. Hatta koyu, siyaha çalan lacivertler ise çok çok daha iyi. Siz de bu yılın modasına ayak uydurun.

Son Dakika Moda Tesettür Giyimde Abiye Modelleri Nasıl? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement