Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu - Son Dakika
Güncel

Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu

Aksaray'da yay geçidinden geçen bir simitçiye tır çarptı. Tırın çarpmasıyla bacağı kopan simitçi hastaneye kaldırıldı. Simitçinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

15.10.2019 10:25  Güncelleme: 11:43

Elinde taşıdığı tepsiyle simit satan Alican Kılıç'a (45), yaya geçidinde TIR çarptı. Sağ bacağı diz üstünden kopan Kılıç, hastaneye kaldırıldı.

YAYA GEÇİDİNDE FECİ OLAY

Saat 08.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesi girişinde meydana gelen kazada, elindeki tepsiyle sanayi sitesinde simit satan Alican Kılıç, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Ancak Kılıç'a, Mustafa Solmaz (24) yönetimindeki 31 SM 190 tahta yüklü TIR, çarptı. TIR'ın altında kalan Kılıç'ın sağ bacağı diz üstünden koptu.

Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu

YAŞAM SAVAŞI SÜRÜYOR

Ağır yaralı olarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alican Kılıç'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Sürücü Solmaz ise gözaltına alındı.

Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu
Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tırın çarptığı simitçinin bacağı koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bitriks: yaya geçidinde yayalara yol vermeyenlere çok yüksek cezalar gelsin. yaya geçidinde öncelik yayanın 8 1 Yanıtla
  • HURŞİT: ÖNCE YAYA DEDİNİZ BİZİ KANDIRDINIZ. DAHA ÇOK ÇARPILACAĞIZ. 8 0 Yanıtla
  • TİM: RABBİM SABIR ŞİFA VERSİN 7 0 Yanıtla
  • Malesef: Birçok ülkede şehir içinde büyük tonajlı araç trafiği yasaktır.Bizde cumartesi günü gibi bir kalabalık günün en kalabalık saatinde bile ,tır,beton mikseri gibi araçlar bağdat caddesinde bile cirit atamaktalar. 1 0 Yanıtla

Advertisement