Toçev Ve Arzu Kaprol, Puduhepa İçin Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Toçev Ve Arzu Kaprol, Puduhepa İçin Buluşuyor

Puduhepa, aynı topraklarda doğduğu kız kardeşlerinin geleceği için binlerce yıl sonra geri döndü.

04.05.2018 14:47

Puduhepa'yım ben… Daima kırmızılar giyen bir Hitit Kraliçesi… Tarihteki ilk barış anlaşması olan Kadeş'e mührünü basan, sevgi ve barış sözcüklerini tabletlere ilk olarak kazıyan güçlü bir kadınım. Yok sizden bir farkım. Çünkü hepimiz güçlüyüz.

Amacımız, satın alınan her bir Puduhepa bebeğiyle, kız çocuklarımızın; güçlü, kendine güvenen, başarılı, ne istediğini bilen, mutlu bireyler olarak büyümelerine destek olmak. Kadın istihdamına katkıda bulunmak ve maddi ihtiyacı olan kız çocuklarına elimizi uzatmak.

BİZ, BUNU HEP BERABER BAŞARACAĞIZ.

Altı aydır 30'un üzerinde kadın bebekler için çalışıyor, her birini tek tek elleriyle hazırlıyor. Kimi bebekleri hazırlıyor, kimi düğmeleri takıyor, kimi Swarovski taşlarını yapıştırıyor, kimi saçlarını tek tek dikiyor. Kimi avukat, kimi iletişimci, tasarımcı. Puduhepa'nın kıyafetleri ise ünlü modacı Arzu Kaprol tarafından hazırlandı. Çocuklar için hazırlanan hikaye kitabını Tuba Şamlı Atilla yazdı ve resimledi. Barışa inanan küçük kraliçeyi hala içinde koruyan büyük prenseslerin kitabını ise Arbil Çelen Yuca yazdı ve çizdi. Bebeğin tasarımını ise Aysel Keskin yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Toçev Ve Arzu Kaprol, Puduhepa İçin Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement