TRT 1 Gündüz Kuşağı - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı

TRT 1 gündüz kuşağı 3 programıyla ekranları renklendiriyor. Hafta içi 5 gün boyunca ekranlara gelen yeni programlar ile ekranlar şenlenecek.

14.12.2016 14:18

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu "İyi Fikir" hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spora, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri ekranlara taşımaya devam edecek.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Özlem Balcı'nın sunuculuğunu üstlendiği "Ana Kuzusu" hafta içi her gün 14.30'dan itibaren TRT 1 ekranlarında olacak. Kızların yarışacağı, annelerin oylayacağı 1000 altın ödüllü yarışma; hem öğretecek, hem kazandıracak…

Başrollerinde Erkan Meriç ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı "Adını Sen Koy" hafta içi her gün 17.00'dan itibaren ekranlarda olacak. Tüm imkânsızlıklara ve zorluklara rağmen Ömer ile Zehra'nın yeşeren aşkı TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İyi Fikir
Ece Erken'in sunduğu, İyi Fikir'de sağlıklı beslenme ve diyet konuşulacak. Akupunktur Derneği Başkanı Dr. Murat Topoğlu'nun konuk olacağı programda, sağlıklı beslenmenin püf noktaları ve zayıflama için uygulanması gereken yöntemler masaya yatırılacak, canlı yayında izleyicilerin soruları yanıt bulacak. Öte yandan spor eğitmeni Doğancan Akbaba, zayıflatan ve ağrılara iyi gelen egzersizler hakkında bilgiler paylaşacak. İyi Fikir, 15 Aralık Perşembe günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak…

Kızlar Yarışıyor, Anneleri Oyluyor!

Kızların maharetlerini sergilediği ve annelerinin onlara not verdiği Ana Kuzusu'nda heyecan devam ediyor. TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün 14.30'da yayınlanan Ana Kuzusu'nda, 4 kız ve 4 anne, 13 hafta boyunca toplam 1000 çeyrek altını kazanmak için yarışıyor.

Ana Kuzusu'nun 15 Aralık Perşembe günü yayınlanacak 19. Bölümünde 4 yarışmacı kızı, yine zorlu görevler bekliyor. Elif Gülcanoğlu, boza yapımında kullanılacak malzeme alışverişine çıkacak. Hülya Tosun, doğal temizlik malzemeleri kullanarak buzdolabını temizleyecek. Seda Şan ise yine doğal temizlik malzemeleri kullanarak halıdan kahve lekesini çıkarmaya çalışacak. Mutfak görevi yapacak olan Emire Ertuğral ise dökme lokma tatlısı yaparak, maharetini gösterecek. Gün sonunda yapılan görevleri değerlendiren anneler, beğendikleri kızları altınla ödüllendirecek. Bakalım gün sonunda anneler, kendilerine verilen 4'er altını hangi kızlara verecek? Ana Kuzusu 15 Aralık Perşembe günü saat 14.30'da TRT 1'de…

Adını Sen Koy 64. Bölüm

Zehra, Leyla'nın Yener'e kurduğu tuzaktan habersiz Yener'le buluşur. Her şeyi konuşacak yaptıklarının hesabını soracaktır. Yener, Zehra'ya yaptığı kötülükleri bir bir sıralarken başına geleceklerden habersizdir.

Alev'in çaldığı dosya şirket için çok önemli bir dosyadır ve o gün hazırlanan dosya ile şirketin kaderini belirleyecek bir toplantı yapılacaktır. Şirket çalışanları seferber olur ancak dosya bulunamaz. Alev önünde sonunda Ömer'in kendisine muhtaç olacağını düşünüp bu anın tadını çıkarır.

Nihat dosyayı Alev'in aldığından emindir. Bunu Ömer'le paylaştığında Ömer'in kendisiyle aynı fikirde olmadığını görür. Ancak Ömer, Nihat'a belli etmese de dosyayı Alev'in çaldığından emin olmuştur.

Yener, Fikret'in adamlarını atlatıp Zehra'yla buluşur. Zehra ve Yener restleşmesinde Yener kendisine kurulan tuzaktan habersizdir. Henüz Zehra'nın da bilmediği bu tuzak Yener'i durdurmaya yetecek midir? Adını Sen Koy 15 Aralık Perşembe günü saat 17.05'de TRT 1'de…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement