TRT 1 Gündüz Kuşağı! - Son Dakika
Güncel

TRT 1 Gündüz Kuşağı!

TRT 1 Gündüz Kuşağı!

9 Mayıs Salı günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan "Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

08.05.2017 10:55

Çocuk Psikolojisine dair her şey İyi Fikir'de!

25 Nisan 2017 Salı günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programında, Çocuk Ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Eyüp Sabri Ercan, çocuk ve ergen psikolojisinden bahsedecek. Ekolojik Yaşam Uzmanı Erkan Şamcı, doğal temizlik formüllerini anlatacak. Ayrıca pasta ustası Seray Merve Öztürk, pasta tarifleri ile programa tat katacak. iyi Fikir 9 Mayıs Salı günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Yarışma Heyecanı Devam Ediyor!

Ana Kuzusu'nun 9 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanacak bölümünde heyecan artarak devam ediyor Büşra Aslı Gök, püf noktası görevinde meyve ve sebzeleri yıkayacak. Büşra Ayar, el işi görevinde gelin çiçeği yapacak. Fatma Nur Konyar, doğal ürünler kullanarak oyuncakları temizleyecek. Kader Sarı ise mutfak görevinde kadayıflı muhallebi yapacak.

Kızların yaptıkları görevler, gün sonunda anneler tarafından değerlendirilecek. Anneler, kendilerine verilen 4 altını başarılı buldukları kızlara ödül olarak verecek.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 11.15'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

Evlilikte yapılan Hatalar Bir Yastıkta Kocayalım'da!

9 Mayıs 2017 Salı günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, Esra, Didem'e gelen bir zarf bulur ancak içinde yazılanlar İngilizce olduğu için anlamaz. Sonrasında Didem'in üniversite başvurusu yaptığını öğrenir ve sinirlenir. Akın, Esra'nın kontrolcü tavrına anlam veremez ve ikili arasında bir sürtüşme yaşanır. Akın, Didem'in üniversite kabulü haberi nedeniyle çok mutlu olur ve mutluluğu nedeniyle içki içmeye başlar. Akın'ın aldığı alkol miktarı artmış durumdayken, Didem gelir ve Akın gerçeği Didem'e itiraf eder. Didem, duyduğu haber ile şok olur ve annesine mektubu kendinden sakladığı için çok öfkelenir. Didem ve annesi yüzleşir, büyük bir tartışma yaşanır. Esra, Didem'in okulundan gelen mektubu yırtar.

Hafta içi her gün saat 15.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Mehmet Tekneci'nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT 1 Gündüz Kuşağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement