Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü: Gurur Duydum - Son Dakika
Güncel

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü: Gurur Duydum

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü: Gurur Duydum

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, Rusya galibiyetinden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

02.10.2014 23:05  Güncelleme: 00:38

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini, galibiyetten dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın, 8 kez dünya şampiyonu olan Rusya'yı 3-2 yendiği 2014 FIVB Bayanlar Dünya Şampiyonası ikinci tur F Grubu ikinci maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Barbolini, Her şeyden önce kızları tebrik ediyorum. İlk iki seti kaybettikten sonra galibiyeti tahmin etmek oldukça zordu dedi.

İkinci sette iyi oynamalarına karşın kötü bitirdiklerini dile getiren Barbolini, Ama tebrik ediyorum. Sonrasında daha iyi defans yapmaya ve hata yapmamaya başladık. Dördüncü setin başlangıcı Amerika maçına benziyordu. Ancak kızlar direndi ve kazandı. Böyle bir galibiyetten gurur duyuyorum. İki çok zorlu maçımız daha var, ama bugün sevinebiliriz şeklinde konuştu.

Maça girdiği andan itibaren en etkili isimlerden biri olan Güldeniz Paşaoğlu, Matematiksel olarak bir üst tura çıkamayacağımızı herkes biliyor. Sonuçta, burada elimizden geldiği kadar Türkiye'yi temsil ediyoruz dedi.

12 Mayıs'tan beri Dünya Şampiyonası için çalıştıklarını dile getiren Paşaoğlu, Hedefimiz daha ilerisiydi, ama olmadı. İki maçımız daha var. Kazanmak için çıkacağız diye konuştu.

Maç süresince 31 sayı yaparak takımın en skorer ismi olan takım kaptanı Gözde Sonsırma, Bu bir takım oyunu. Arkadaşlar çok iyi oynadı bugün. Dışarıdan giren Güldeniz inanılmaz bir performans sergiledi. Ben kendi adıma onu kutluyorum. Bu tip maçlar ancak böyle kazanılabilir. Gerçekten çok güçlü takımlara karşı oynuyoruz. Ama şunu söylemeliyim ki, ben takımımla gurur duyuyorum. Belki çok çok az şansımız vardı, ama sonuna kadar mücadele ettik diye konuştu.

GİZEM HASTANEYE KALDIRILDI

Bu arada maçın son anlarında düşen ve kalçasını zemine çarpan Gizem Karadayı, yerinden kalkamayınca, sağlık ekipleri tarafından sahadan sedyeyle alınıp ambulansla hastaneye kaldırıldı. Karadayı'nın ilk tetkiklerinin yapılmasının ardından sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü: Gurur Duydum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement