Vanlı Ezgi'ye Validen Oyuncak - Son Dakika
Güncel

Vanlı Ezgi'ye Validen Oyuncak

Vanlı Ezgi\'ye Validen Oyuncak

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yılbaşı nedeniyle hastane ve karakolları ziyaret ederek, vatandaşlar ve kamu görevlilerinin yeni yılını kutladı.

01.01.2012 02:23

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yılbaşı nedeniyle hastane ve karakolları ziyaret ederek, vatandaşlar ve kamu görevlilerinin yeni yılını kutladı. Yeni yılın ilk dakikalarını Gümüşhane Devlet Hastanesi ve Köprübaşı Polis Merkezinde geçiren Vali Mayda'ya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel eşlik etti. Gümüşhane Devlet Hastanesi çocuk servisindeki çocuklara hediye veren Vali Mayda, göğüs hastalıkları bölümünde yatan 85 yaşındaki Zühtü Şenel'in de elini öperek yeni yılını kutladı.

Vali Mayda daha sonra Van'da meydana gelen depremin ardından Gümüşhane'deki yakınlarının yanına gelen bir ailenin yeni doğan bebeğini de ziyaret etti. Doğum servisinde gerçekleşen ziyarette depremden kurtularak, Gümüşhane'ye gelen Bağlan ailesinin 3'ncü çocuğu olan 1 günlük Ezgi Bağlan'ı ziyaret eden Vali Mayda, ailenin ihtiyaçlarını sordu, minik Ezgi'ye oyuncak hediye etti.

Hastane ziyaretinin ardından Köprübaşı Polis Merkezini ziyaret eden Vali Mayda, yeni yılın ilk dakikalarına burada girdi. Beraberindeki heyet ve kendisini takip eden gazetecilerin yeni yılını kutlayan Vali Mayda, 2012 yılının Gümüşhane için kamu yatırımları açısından büyük bir atılım yılı olacağını söyledi. Mayda, "İnşallah önümüzdeki yıl hem ilimiz, hem ülkemiz açısından refah, mutluluk, sağlık dolu bir yıl olur. Ben bütün halkımıza 2012 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sağlıklı, sıhhatli, mutluluk ve refah içinde bir yıl diliyorum" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vanlı Ezgi'ye Validen Oyuncak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement